Şimdi Ara

((((((((ÖLÜLER))))))))) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
0
Favori
2.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yav zombilerin fotosunu buldum kız olanı süper kafada delik fln
  • YADA NESE BIRAKTIM MİSAL BEN TEMAL DÖVÜŞÜ OKUDUM ELİME BIÇAK VERDİNİZ NASİ ÖLDÜRCEM ZOMBİLERİ ÜSTTE YAZACAKMI?
  • black dare dellenme çünkü anında çekip vururum..oke?
  • biri bir zombinin adını versin
  • doggukan coştu kendini terminatör fln sanıoönüne gelene çeker vururum oke
  • BANANEEEEEEEEEEEEE ULEEEEEEEEEENNNNNNNN HEPİNİZİ ISIRIRIMMMM
  • suan taksimde hastanedeyim napcam cıkamıyom yerinizden kıpırdayamaassınız diyo
  • gel black_dare buenosa gel görelim...çekip vururum ben böyleyim..
  • hastaneye yattırmışlardır

eft yaw bi zombi resmi verinde görek
  • yau paristeki kardeş açıkmsın
  • nasıl kalakacam yatmak istenmiom banane
  • HEPİNİZİ YİCEM DOĞUKANI KESİP ŞERBETİNİ YAPACAM GÖZLERİNİ YİCEM GÖRÜRSÜNÜZZZZ KAN!!!!!!!!!!!!!!!HAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ÖLECEKSİNİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ DOĞUKAN O KÜÇÜK KAFANI KOPARIP YİCEMM
  • burdayım
  • @Black_Dare boş boş msjlar atıp durmasen doggukanı deil ı yicen birasdan görcen sora

• quote:

Orjinalden alıntı: Black_Dare

HEPİNİZİ YİCEM DOĞUKANI KESİP ŞERBETİNİ YAPACAM GÖZLERİNİ YİCEM GÖRÜRSÜNÜZZZZ KAN!!!!!!!!!!!!!!!HAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ÖLECEKSİNİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ DOĞUKAN O KÜÇÜK KAFANI KOPARIP YİCEMM

sen o kadar şeyi yapmadan önce sarpı grubuna katda görelim çok film izliyon heralde...
  • vay be..forumda ilk kezban yemek için kaşınan birini görüyorum..şikayet etmediğim için dua et BLACKDARE..
    böyle yazmaya dvm edersen bi başkası şikayet edecek..
  • @Black_Dare o dediklerinin hiç birini yapamassın sadece nickinin üzerinde bi çizgi ve yanında sonsuz işareti görürsün okadar
  • şikayet edilmesen bile ban yersin Black_Dare

adminler görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ckoc1 -- 4 Eylül 2007; 17:12:38 >
  • evet :D ASLINDA ÖZÜR DİLERİM BEN KÖTÜ OLMAYI SEVİYORUM HERKEZDEN ÖZÜR DİLERİM EN ÖNEMLİSİ DOĞUKAN ARKİM KANKİM BENİM BİLEREK BÖLE BİŞİ YAPTIM CEZASINI ÇEKECEĞİM NESE BU KADARMIŞ GALİBA BU BENİM SON MESAJIM OLACAK DOĞUKAN MSN ADRESİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM CNM ARKADAŞIM SEN BENİ KORUMUŞTUN SENİ ÇOK SEVİYORUM VERDİĞİM RAHATSIZLIK YÜZÜNDEN HERKEZTEN ÖZÜR DİLİYORUM VE EĞER BU BENİM SON DHDEKİ GÜNÜN OLACAKSA HERKEZE İYİ GÜNLER BENİ SAKIN UNUTMAYIN HEPİNİZİ ÇOK SEVDİM EN ÇOK DOĞUKAN VE MU.ZAFFER SİZ DHLİLERİ ÇOK SEVİYORUM ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM HERKEZE İYİ GÜNLER DİLİYORUM :( BYE
    BENİ UNUTMAYIN ARKADAŞLAR SORARLARSA ÇOK ŞIMARIK AMA İYİ BİRİDİR DEYİN LÜTFEN HERKEZİ ÇOK MA ÇOK ÖZLÜCEĞİM BYE! HERKEZE BYE! :(

• choc nikin ne oyunda?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.