Bildirim
ÖLÜMCÜL TERCİH LİSTEM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ankara tıp ingilizce hayırlı olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tebrikler hocam süper sonuç tavsiye konusu gelir mi
dokuz eylül pdöden dolayı sıkıntı hocam haberin olsun
- sıraya çukurova eklemeni öneririm kardeşim
-
Dokuz eylül gelcek gibi duruyor ben olsam sbü hamidiye yazardım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam alta neden hani cok cok absurt bir durum olursa vs diye giresun yazdiniz merak ettim giresun sehir olarak gayet guzel ama binasi vs cok yetersiz diyorlar bu konu hakkinda ekstra bildiginiz bir sey varsa beni de aydinlatabilir misiniz benimde listemde ona gore giresun olabilir
Çok bilgim yok hocam ne fark ediyor
Hocam ben de akdeniz düşünüyordum da ailem eve yakın ol diyor
Hocam oralar biraz random ya kafkas gelse çok korkunç olur diye giresun yazdım
Hocam suan gozume kestirdigim bir diger yer alanya tıp 22k ile aliyor alanya icin neden bu kadar siralama dusuk anlamadim cok mu pahali acaba diye arastirdim mekanina gore harcarsan izmirdekiyle ayni parayi harcarsin dediler
Hocam okuyan birkaç kişi bulup konuşmanızı öneririm kafanızda netleştirmenize yardımcı olur. Bu arada sıralamanız kaçtı 1.lik kontenjanınız vardı diye hatırlıyorum
Hocam siralama rezil geldi ya tyt yaklasik 8 9 net dusuk geldi haliyle beklentiden de 8 9 bin kotu geldi 29k simdi okul birinciligine sirtimi yasladim ilk siralara zonguldak yalova usak bilecik duzce vs yazdim bu uniler okul birinciliginden 2022 de cogunlukla 30k dan 2023 de de 27 28k lardan almis bu sene mutlaka 1 tanesi tutar diye umut ediyorum onlar gelmese bile altlara corum giresun harran gibi yerleri yazdim okul birinciliginden hep 35k civari yerlerden almis artik nasip gonul isterdi ki 1 sene mezuna birakip daha iyi yapmak ama riske degmez diye dusunuyorum yazip gitmek daha mantikli
Okul birinciligi kontenjani, deprem kontenjani bi 35 yas ustu kadin kontenjani kullanmiyorum resmen
Hocam umarım dilediğiniz gibi olur bu okul 1. kontenjanında işler biraz şansa kalıyor net bir şey demek zor ama bi sıkıntı çıkmazsa tutar gibi istediğiniz yerler
melih ucuyosun meliih ucagin kalkiyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Deu hayırlı olsun bence 8100 den kapatıcak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ilk 100 bursu
- yks 470 puan kaç bin
- efsane yayınları zorluk derecesi
- boyunca zarf fiil mi
- ea ilk bin için kaç net
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X