Şimdi Ara

Oluyorum acidan yardim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gecen gun grip oldum ve kulagimda hafiften bi agri vardi. Suan gece ve kulagimda inanilmaz bir agri var.Uyuyamiyorum kafayi yemek uzereyim.Agri kesici ve antibiyotik aldim belki bir yarari olur diye.Yokmudur bu agriyi gecirmenin bi yolu.

Not: Gece dedim yurtdisindayim saat Turkiyeden 8 saat geri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceza2323 -- 26 Mayıs 2009; 9:40:24 >

• moda oldu bu konularda yaa oram ağrıyo buram ağrıyo kuş kalkmıyo napim yardım edin..Arkadaşlar sağlık probleminiz varsa uzmanlara neden başvurmuyorsunuz..Sağlığınız buraya konu açmanızdan daha mı değersiz yapmayın Allah aşkına..Sanada ağrını geçirmen için tavsiyem kardeşin hemen bi acile gitmen kulak ağırısı çekilcek türden bir ağrı değildir..Geçmiş olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Luccehese

moda oldu bu konularda yaa oram ağrıyo buram ağrıyo kuş kalkmıyo napim yardım edin..Arkadaşlar sağlık probleminiz varsa uzmanlara neden başvurmuyorsunuz..Sağlığınız buraya konu açmanızdan daha mı değersiz yapmayın Allah aşkına..Sanada ağrını geçirmen için tavsiyem kardeşin hemen bi acile gitmen kulak ağırısı çekilcek türden bir ağrı değildir..Geçmiş olsun..

Saol aldigim ilaclar etkisini gosterdi. Aldiktan 1 saat sonra falan gayet iyiyim suan. Valla Allah kimsenin basina vermesin. Cekilecek gibi degil.
  • Eğer duş almış iseniz kulağınızda su kalmış olabilir. Benimde başıma gelmişti birkere, ne yaptıksa geçmemişti, ağrı kesiciler falan kısa süreli etki ediyordu. daha sonra bir havluyu ütüyle ısıtıp kulağımın altına koyup yatmıştım yaklaşık bir 10 dk sonra kesilmişti ağrısı. Uğuldamayla birlikte bir ağrı varsa eğer dediğim yöntemi deneyebilirsiniz. Şimdiden geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.