arkadaşlar elimde 57 lvl warior var hedefim 62ye kasmaktı fln cznin sonu yok biliyoruz olympiada artık yeni bi server değil millet aştı gidiyor. ben de ilerde pişman olmamak için bir asas açmayı düşnüyorum biraz item de var siz ona göre yorum yapın
+7 warior shel set +7 warior citin set blade axe +8 str9 küpeler 2 tane lupus lobo lycaon str12 hp1 yüzük str10yüzük str9 kemer 20gb para magic powder
bu itemlerle sizce sağlam bir ardream asası dizebilr miyim? olympiada neler alaiblrim?
önerlerinizi esirgemeyin çünkü benim için düşündüğünüzden daha önemli
teşekkürler
bence warriora item düz birazda lwl yap cz yaparsın daha zevkli olur...
62 lvl czde yetermi kafama o takıldı işte.75lvlları görünce insan kendini kötü hissediyor
quote:
Orjinalden alıntı: findikkiran69
62 lvl czde yetermi kafama o takıldı işte.75lvlları görünce insan kendini kötü hissediyor
lwl kas işte!!
Bencede itemin varsa lvl kas ilerki zamanlarda elbette daha iyi itemlere sahip olursun
baksana warior itemlerin var bissürü bence wariora devam et şimdi onları satcanda asas accanda item düzcende ohooooo en ii si wariora devam et
Bencede 62 lvl cz'de hiç birşey yapamaz gibi ardream charı açmakla doğru seçimi yapmışsın.Ama ardream charı o itemlerle biraz zor dizersin gibime geliyor...
bence warriora item düz birazda lwl yap cz yaparsın daha zevkli olur...
lvl kasmaya zamanın olursa en az 70+ olmalısın ama ben olsaydım 59 lvl rogue ıle devam ederdim...
bence asas kassın 59 lvl oldumu shart alırsın rebirt 2tane üstünüde chitin rebirtle döşersen alsana ardream charı
quote:
Orjinalden alıntı: findikkiran69
arkadaşlar elimde 57 lvl warior var hedefim 62ye kasmaktı fln cznin sonu yok biliyoruz olympiada artık yeni bi server değil millet aştı gidiyor. ben de ilerde pişman olmamak için bir asas açmayı düşnüyorum biraz item de var siz ona göre yorum yapın
+7 warior shel set +7 warior citin set blade axe +8 str9 küpeler 2 tane lupus lobo lycaon str12 hp1 yüzük str10yüzük str9 kemer 20gb para magic powder
bu itemlerle sizce sağlam bir ardream asası dizebilr miyim? olympiada neler alaiblrim?
önerlerinizi esirgemeyin çünkü benim için düşündüğünüzden daha önemli
teşekkürler
Knight ın da sonu yok bunuda biliyorsun degilmi?
Bence asas aç çok zevkli eğer 1 lvl dan başlıcaksan seni oly'de kasarım... Tabi orc san
BENCE SEN 59 OL ANDREAMA GİT ÜZERİN YA REBİRT ÇİTIN OLSUN YADA +7 WEYA +8 FB OLSUN ELİNEDE BLADE AXE ADAM HAZIR BENCE :d:d:d
bence 59 asas ol andream yap derim ama yok ben warriorla ronarkda takılcam diosan 62 lvl yetmez bnce daha fazla kasman lazım kendine güveniyosan kas lvl ama sora sıkılırsan lvl kasarken biraz açıkta kalırıs
ardream warrior yap
ardream de artık vs falan olmuyor
meydan savası gibi oldu
arkanda bi healler la ii iş yaparsın
quote:
Orjinalden alıntı: bulentgvn
bence asas kassın 59 lvl oldumu shart alırsın rebirt 2tane üstünüde chitin rebirtle döşersen alsana ardream charı
Öle olmuyo hemen işte daha takılar var
bence lwl kasma 59 ol andream yap cz ye gitme o parayla iii bi wr dizersin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme