Şimdi Ara

oly: 62lvl warior mu 59 asas mı? (itemler içerde)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde 57 lvl warior var hedefim 62ye kasmaktı fln cznin sonu yok biliyoruz olympiada artık yeni bi server değil millet aştı gidiyor. ben de ilerde pişman olmamak için bir asas açmayı düşnüyorum biraz item de var siz ona göre yorum yapın

+7 warior shel set
    +7 warior citin set
    blade axe +8
    str9 küpeler
    2 tane lupus
    lobo
    lycaon
    str12 hp1 yüzük
    str10yüzük
    str9 kemer
    20gb para
    magic powder

bu itemlerle sizce sağlam bir ardream asası dizebilr miyim? olympiada neler alaiblrim?

önerlerinizi esirgemeyin çünkü benim için düşündüğünüzden daha önemli

teşekkürler

• bence warriora item düz birazda lwl yap cz yaparsın daha zevkli olur...
  • 62 lvl czde yetermi kafama o takıldı işte.75lvlları görünce insan kendini kötü hissediyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: findikkiran69

62 lvl czde yetermi kafama o takıldı işte.75lvlları görünce insan kendini kötü hissediyor

lwl kas işte!!
  • Bencede itemin varsa lvl kas ilerki zamanlarda elbette daha iyi itemlere sahip olursun
  • baksana warior itemlerin var bissürü bence wariora devam et şimdi onları satcanda asas accanda item düzcende ohooooo
    en ii si wariora devam et
  • Bencede 62 lvl cz'de hiç birşey yapamaz gibi ardream charı açmakla doğru seçimi yapmışsın.Ama ardream charı o itemlerle biraz zor dizersin gibime geliyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    59 LVL SAGLAM WARRİOR SATILIR
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: RogueHunter

bence warriora item düz birazda lwl yap cz yaparsın daha zevkli olur...

• lvl kasmaya zamanın olursa en az 70+ olmalısın ama ben olsaydım 59 lvl rogue ıle devam ederdim...
  • bence asas kassın 59 lvl oldumu shart alırsın rebirt 2tane üstünüde chitin rebirtle döşersen alsana ardream charı
  • quote:

Orjinalden alıntı: findikkiran69

arkadaşlar elimde 57 lvl warior var hedefim 62ye kasmaktı fln cznin sonu yok biliyoruz olympiada artık yeni bi server değil millet aştı gidiyor. ben de ilerde pişman olmamak için bir asas açmayı düşnüyorum biraz item de var siz ona göre yorum yapın

+7 warior shel set
    +7 warior citin set
    blade axe +8
    str9 küpeler
    2 tane lupus
    lobo
    lycaon
    str12 hp1 yüzük
    str10yüzük
    str9 kemer
    20gb para
    magic powder

bu itemlerle sizce sağlam bir ardream asası dizebilr miyim? olympiada neler alaiblrim?

önerlerinizi esirgemeyin çünkü benim için düşündüğünüzden daha önemli

teşekkürler

Knight ın da sonu yok bunuda biliyorsun degilmi?

• Bence asas aç çok zevkli eğer 1 lvl dan başlıcaksan seni oly'de kasarım... Tabi orc san
  • BENCE SEN 59 OL ANDREAMA GİT ÜZERİN YA REBİRT ÇİTIN OLSUN YADA +7 WEYA +8 FB OLSUN ELİNEDE BLADE AXE ADAM HAZIR BENCE
    :d:d:d
  • bence 59 asas ol andream yap derim ama yok ben warriorla ronarkda takılcam diosan 62 lvl yetmez bnce daha fazla kasman lazım kendine güveniyosan kas lvl ama sora sıkılırsan lvl kasarken biraz açıkta kalırıs
  • ardream warrior yap

ardream de artık vs falan olmuyor

meydan savası gibi oldu

arkanda bi healler la ii iş yaparsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulentgvn

bence asas kassın 59 lvl oldumu shart alırsın rebirt 2tane üstünüde chitin rebirtle döşersen alsana ardream charı
    Öle olmuyo hemen işte daha takılar var
  • bence lwl kasma 59 ol andream yap cz ye gitme o parayla iii bi wr dizersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.