kanka zaten sende bu itemler yok ki benim bildigim sende +7 sheel set dual +7 shard var hatta gecenlerde +8 md alıp daha pahalıya satıp yeniden +7 shard almıştın
1 cs olmadı char düzersin ona bea...
quote:
Orjinalden alıntı: yakup13
hala tartışanlar war tabiki cs bu saydılkarından daha fazla eder kanki sen bana güven
Adamla konuşmana bile gerek yok. PM kapat
VeriLmezzzzzz !
cs 0 ytl ile 500 ytl arası dual shard 8 shell set 8 daha pahalı
yok be manyakmısın
YAW BEYLER DELİ MİSİNİZ O İTEMLER VERİLİR Mİ Bİ ARKADAŞIMDA DEMİŞ ONLARIN ÜSTÜNE BİR TANE DAHA +8 SHARD VEREM DEMİŞ BEYLER KOPUN LÜFFEN CS Yİ ALINCA NE YAPÇAN Kİ DD YOK ONDA TABE GÜZEL İTEM ONA BİŞİ DEMEM AMA O İTEME BEN HAYATTA VERMEM
Degeri kârı beni ilgilendirmez..Oyle bir Asas ım olsun ne item verirlerse versinler BOZMAM
neden adamı eleştirme ihtiyacı buluyorsunuzki adam bir takas söylemiş ve gerçek itemleri söylemiş bu eleştirenlerin çoğu ezik ezik topicler açıp +9 shardmı iyidir +10 md +10 sherionmu iyidir +10 shardmı eleştiriyi yapacağınıza adam gibi cevaplar yazın bu adamıda eleştirmekten vazgeçin nooblugun alemi yok
cs'nin drob'u kaldırıldı artık kalanları çok değerli ne yap ne et cs'yi al derim
quote:
Orjinalden alıntı: birlik001
neden adamı eleştirme ihtiyacı buluyorsunuzki adam bir takas söylemiş ve gerçek itemleri söylemiş bu eleştirenlerin çoğu ezik ezik topicler açıp +9 shardmı iyidir +10 md +10 sherionmu iyidir +10 shardmı eleştiriyi yapacağınıza adam gibi cevaplar yazın bu adamıda eleştirmekten vazgeçin nooblugun alemi yok
Kanka Salla ßu topic Yüzünden kanı 5 Para Etmeyen adamlar yüzünden uyarı aldım hak etmediğim yerde Allah büyüktür Herkese Görüşücez inşallah
quote:
Orjinalden alıntı: Errorİt
cs'nin drob'u kaldırıldı artık kalanları çok değerli ne yap ne et cs'yi al derim
Çok teşekkürler ßilgin için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme