Boss eventten bir kaç ss paylaşmak istedim tabi ana baba günü olunca moradon benim makinanın ruhuna bi fatiha okudum Çok kötü kastı yine de biraz ss aldım buyrun:
Her bossa ölümüne dalmaya çalştım ama dediğim gibi benim bilgisayar izin vermedi
İSİLİON VE VE YARDIMCI İSİLİON U KESTİK BOŞ ŞAŞIRDIK AMA NEYSE TALOS SAMMA TK DF YE BENZER Bİ DERU TÜRÜNDEN YQARATIK KESTİK BİR TEK ATİLLADAN WP ÇIKTI :D
quote:
Orjinalden alıntı: vuraltunc
İSİLİON VE VE YARDIMCI İSİLİON U KESTİK BOŞ ŞAŞIRDIK AMA NEYSE TALOS SAMMA TK DF YE BENZER Bİ DERU TÜRÜNDEN YQARATIK KESTİK BİR TEK ATİLLADAN WP ÇIKTI :D
Şanslı şey seni Ben önümü bile göremedim karambole dalmaya çalıştım ztn o da olmadı bir an önce bilgissayarı yenilemem gerek 256 ram bu kdr oluyo işte
çok iyi ya cypherda bir boss eventda yanımda cz bowlda wolcanic rock düştü ss alamadım zaten o arada bosslarla uğraşıyoduk
PARDON DA BİRİ BANA BOSS EVENT I ANLATABİLİR Mİ??
volcanic rocku kesene kadar en az 200 kişi yattı bende yattım tek geçiyo valla
Tüh bizim burda internet hatları koptu ben oynayamadım Boss Event kaçırdık Hoş girsekte o karmaşada bişey kesemezdik
bu boss eventler bi edanada olmuyoyada ben kacırıyom bunların belırlı zamnları var mı yoksa gm kafasına esınce mı yapıyor ? varsa zamanı soyler msınız yada gm kafasına esınce yapıyorsa onceden haber verıyor mu
Barche seni biliyom 56 leveldin benim orc magem vardı. Counter clanındaydık beraber galiba. ya da başka bir clan bilmiyorum geçmiş zaman :D
evette ben BarChe ama seni COUNTER clanında hatırlayamadım o zaman ezuq tuk sımdı buyuduk ha bu arada sens arkandaki Türk bayraklı clan olan adam benım
Eski beramusta boss eventlarda schaula fln çıkıyordu herkez dalıyordu...bamgüm bamgüm.. en sona sammalar düşüordu...Çok hoşuma gidiodu ozamanlar...tabiykide birazda lwl düşüklüğüm fayadasıda war bunda...ozamanlar...çok güxel olurdu...özledim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme