Şimdi Ara

Olympia AnyoneStopUs Human Troll Spotlarını Kapadı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orjinalden alıntı: Deltalone_Tr

upp Silifkeli görsün şunları :d

burda ölmek kadar dogal bisey yok adam yine cesaret edip aralarına dalmıs
  • Sinsi herifler .. Beklenmedik yerden vurdunuz benim 1 numaralı adamımı..
  • Partyde 3 tane 70 lwl olunca dayanan olmuyo :d
  • quote:

Partyde 3 tane 70 lwl olunca dayanan olmuyo :d

• quote:

Orjinalden alıntı: Love_Me

quote:

upp Silifkeli görsün şunları :d

burda ölmek kadar dogal bisey yok adam yine cesaret edip aralarına dalmıs

aynen nerdeyse imkansız artık bütün olympia falan dalmaları lasım bence süper bir clan olmuş
  • quote:

kendi clanındakilerle sen artistleniyosun ve sen en fazla 63 sün HP ye ve itemlere bakarak ve 1390 vurmussun ama onda her çeşit debuffdan olduğunada eminim bence kendini o kadar büyütme derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu aralar yeni cıkan clanlar diger saglam clanların kolunu sonduruyo ben cypherda oynuyorum ama sanırım olympiada oyle eskiden kolu yanan clanların yerlerini yeni clanlar aldı demek istedigm bi clan ruzgarıdır gidiyo hadi hayırlısı bendemi kursam
  • quote:

Orjinalden alıntı: YaRe

quote:

kendi clanındakilerle sen artistleniyosun ve sen en fazla 63 sün HP ye ve itemlere bakarak ve 1390 vurmussun ama onda her çeşit debuffdan olduğunada eminim bence kendini o kadar büyütme derim.

itemlerim çalındı elimde +8 sword breaker war bugün geri alıyorum
    benim clanım tabikide övünücem
    we lwl 62 yim

• raivan her baskında kaç kere indin senin resimlerinin ss sini alsam arşiv olmazdı.

hazırlılklı bir grup diğerini çok rahat basabilir. bnu bir partynin 3 partyi indirmesinden anlayabilirsin.

Dip Not : clanınızın kolluğunun yanmasının nedeni de IronMix in dağılışına denk gelmesi [gerçi wincenzo bunu bilerek açtı heralde clanı] ilk kolluk yanarken clanın ikonu bile yoktu

yakında geçer merak etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz Kedi -- 22 Temmuz 2006; 12:40:25 >
  • Eline sağlık Ra1 Bende onların arasındayım

Ama burada tepkiye yol acabilri bence Resimler bölümüne Taşı konuyu...
  • az kaldı 1 ay sora Cooming SooN... 1 ay Dead rabbits patlıcak elimizde +7 ss lerden +4 cs e +8 dolu glave den +7 shell lere ve uniq bir çok takı bulunmakda... ancak g3 8 kişiyiz lvl kasıoruz arada bir pk ya çıkırrouz ve alt da sırf BauGLiR has defead ***** :D hadi bakalım bu ara Wincenzo gerçekden süepr bir kadro topladı clan için helal olsun diorum :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: HxmenZ

raivan her baskında kaç kere indin senin resimlerinin ss sini alsam arşiv olmazdı.

hazırlılklı bir grup diğerini çok rahat basabilir. bnu bir partynin 3 partyi indirmesinden anlayabilirsin.

Dip Not : clanınızın kolluğunun yanmasının nedeni de IronMix in dağılışına denk gelmesi [gerçi wincenzo bunu bilerek açtı heralde clanı] ilk kolluk yanarken clanın ikonu bile yoktu

Hay aksi rememberme'ninde söndü tesadüfmü acaba?

Clan ikonu olması yada olmamsı neyi değiştiriyo ?

heheh yakında Daha Süper olucak EMin ol

• quote:

raivan her baskında kaç kere indin senin resimlerinin ss sini alsam arşiv olmazdı.

OLE DEMISINDE WINCENZO CLANI KURDUGUNDA REMEMBERME NIN KOLLUGU SONDU SORA IRONMIX DAILDI VE REMEMBERME NIN KOLLUGU YANDI AZCIK DKKT ETSEYDIN FARKINA VARIRDIN

• quote:

Orjinalden alıntı: fckkoxp

quote:

Hay aksi rememberme'ninde söndü tesadüfmü acaba?

Clan ikonu olması yada olmamsı neyi değiştiriyo ?

heheh yakında Daha Süper olucak EMin ol

olmaması yeni kurulduğunu gösteriyor. yani zamanlama remember me nin kolluğu da mı söndü, o sönen rememberpower ınki diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz Kedi -- 22 Temmuz 2006; 12:57:34 >

• quote:

sacmalama o clan ın kollugu sonmez aynı cafeden bissuru 70 var hepsi ark

:_xylt_: wincenzo W7K2D bnm bildiklerim biraz daha var sanırım kelly de clanda cyrax_ da hepsi 70 daha da var kasıyolar da

ama topic i acan arkadasım ben bi gunde 10 kere bastım Adinokiysoldat Anarchiq falan hep basıyoz cok da zor deil 62+ party olsa yeter ama clan a diecek yok saten ben en cok :_xylt_: i seviom hem 70 hem itemler saglam hem bilio oynamayı

• baktım da iki kişi daha var. sirrage torment malice vs. bişey yemiş çünkü 1390 damagen var. + bi de son öldüren warrior.

adamın orda malice + o kadar kişinin vuruşuna daynması imkansız
  • dun gordum party i ddm gene napcak bunlar bunu yapmıslar:D
    cıkmasaydım dm i de biz kapatırdık:P
  • cyrax_ gerçekten çok sağlam

[en azından bana göre ]
  • quote:

Orjinalden alıntı: nman

dun gordum party i ddm gene napcak bunlar bunu yapmıslar:D
    cıkmasaydım dm i de biz kapatırdık:P

haunted in orc slotlarındaki mezarlık resmi olacaktı bende bi kaç bin ksc nin içinden bulabilirsem yollarım

saatlerce orc troll de exp kastığımız fotolarda var onları da arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz Kedi -- 22 Temmuz 2006; 13:07:15 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.