Şimdi Ara

Olympia nın kralı seçildi Sonunda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar ben kralın yakın arkadaşıyım yani gallardo_dellequanın onun hakkında sorunuz varsa cvp verebilirim itemleri konusunda felan. ayrıca bilmiorum bilenleriniz vardır heralde bende olimpiada oynuorum ua_vanessa beramus ve olimpia karışık bende :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapunzell

arkadaşlar ben kralın yakın arkadaşıyım yani gallardo_dellequanın onun hakkında sorunuz varsa cvp verebilirim itemleri konusunda felan. ayrıca bilmiorum bilenleriniz vardır heralde bende olimpiada oynuorum ua_vanessa beramus ve olimpia karışık bende :)

ahmetide severim senide severim cemil'im :)

hayirli ugurlu olsun cok sevindim bizden (kendi ortamimizdan) birinin kral olmasina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenS -- 21 Nisan 2006; 19:49:35 >
  • Oy verenlerin çoğu anlamıo sanırım adamların ne *** yediğini.jessy nin kral seçilmesi üzerine herkese bu son olsun dedik her clanda söledik.ama millet bu seferde ondan bi eksiği olmayan Cecillia ya oy verildi
  • Cecilla bence akli başinda iyi biri. Ve ne yapmasi gerektiğini biliyor. Hafta iki gün düzenli exp event yapicam demişti. Yapiyorda. Kimseyle boş yere polemiğe girmiyor, saçma sapan yazilar okumak zorunda birakmiyor. Kral olduğu gün bir sürü söylenti çikti hakkinda. Bir savas boyunca laf sokuldu. Yinede gayet kaliteli davrandi. Ayrica bundan iki ay önceydi sanirim. Türk olduğumu biliyor olmasina rağmen küçük ama kimsenin yapmayi kabul etmediği bir yardimi o yapmişti bana. Ben azindan şimdilik kötü bir seçim olduğunu düşünmüyorum.
  • cecilla iidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_BLADE

Oy verenlerin çoğu anlamıo sanırım adamların ne *** yediğini.jessy nin kral seçilmesi üzerine herkese bu son olsun dedik her clanda söledik.ama millet bu seferde ondan bi eksiği olmayan Cecillia ya oy verildi

ARKADAşım sende binbaşılğa dooru ilerliosun bakıorm
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguripek

quote:

Oy verenlerin çoğu anlamıo sanırım adamların ne *** yediğini.jessy nin kral seçilmesi üzerine herkese bu son olsun dedik her clanda söledik.ama millet bu seferde ondan bi eksiği olmayan Cecillia ya oy verildi

• quote:

Orjinalden alıntı: uguripek

quote:

sağol arkadaşım ben bile dikkat etmemiştim.kaçta binbaşı olunuo bilmiorum

• Beramusun kralı Jus4u7ic serefsz cıktı ynndakı herkese para verdı bana ermedı
  • Hayırlu uğurlu olsun
  • zuahaha sens yannışın var canım benim ben cemil deilim ben vanessa nın şifresini biliorum sadece yani gündüz o gece ben oynuyorum aslında beramusta oynuyorumda orda banlandık bi 30 gün onu beklioz .
  • Sakın Jessy_the_Girl demeyin o ve clanı tam bir Türk düşmanı Pelerin görevi için clanlarına girmiştim adamlar bi bahane bulup beni clandan zorla attılar sürekli küfür ediyolar türklere
    AthenSlayer & Cecillia
  • HIC RESMI YOK MU
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.