Şimdi Ara

olympiada 80 lvl akhissaus hacklenmistir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cefurkan

level 1 e dusurmeleri bence en az 1 gunlerini almistir ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: cefurkan

level 1 e dusurmeleri bence en az 1 gunlerini almistir ^^

1 ne bir günü daha fazla bide adam prelidi exp gitmez
    2 adam hacklencek bir adam olsa buraya kadar gelemez
  • lvl 1 e düşürmüşlerse eslanta giremez statlarıda sıfırlamışlardır yani o chitinleride giyemez

demek istediği 79 a düşürdükleridir
  • 1 lwl düsürmüşlerdir ya 80 lwl düşürmekle kimse uğraşmaz ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark_Frr3STylE

wayy ibo abi hacklenmiS ha Pff üzüldüm walla herif iişii biliyodu ama nafile charını 1,5 ytl e 1 saat cz de oynatıyodu :)

Olympianın ilk zamanlarında yediğimiz yemek , içdiğimiz su ayrı gitmezdi ;) Bosslara benimle çıkardı ;)) Bi arada berfo olayları olmuştu seeking açmış bir şekilde falan , ondan sonra name change yaptı zaten .. O partide CAFE2004 ve poyr4z ile az cz troll dönmedik ha ;) Ne günlerdi ah ahh ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

quote:

wayy ibo abi hacklenmiS ha Pff üzüldüm walla herif iişii biliyodu ama nafile charını 1,5 ytl e 1 saat cz de oynatıyodu :)

Olympianın ilk zamanlarında yediğimiz yemek , içdiğimiz su ayrı gitmezdi ;) Bosslara benimle çıkardı ;)) Bi arada berfo olayları olmuştu seeking açmış bir şekilde falan , ondan sonra name change yaptı zaten .. O partide CAFE2004 ve poyr4z ile az cz troll dönmedik ha ;) Ne günlerdi ah ahh ..

f.d öncesi cz troll gibisimi vardı

• quote:

Orjinalden alıntı: DReaDLoRd

quote:

quote:

f.d öncesi cz troll gibisimi vardı
    Eski günler çok güzeldi adamın emeğine yazık olmuş bunu yapanları allah bildiği gibi yapsın...

• quote:

quote:

porazı bende tanırım ezikliimde olimpiadaki en güçlü asasdı

bide patatoe vardı heyy gidi günlerr

cz de adam bizim amge partye girmişti 5 mage kesti benide kesioduki baktım 56 lara dayanamadı yattı nasıl sewinmiştim:D

• Adam Demek PEs Etmemiş Baksana PArrty Başkanı
  • LwL 5 e kdr en fazla düşer diye biliyorum 1 lwl olması ıcn cok aşırı uzn bi süre geçmesi lazım 1 lwl düşürmüşler 79 olmuştur..
  • Son noktayi koyuyorum.1 Level olsa hic birinizi partye alamaz.Level different werir.Biras dusunun.Level'de dusse alamas
  • yazık verilen Emeklere
  • quote:

Orjinalden alıntı: saintrow

80'miş 1 lvl düşürmüşler.79 olmuş kanımca.

helal sana
  • dostum bugun bu adamla aynı partideydim bi seek açtı 52-80 inancın olsun az kala ağlıyordum :(

kardeş kim demıs lvl 1 alakası yok az once seek açtı bea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3mp14r -- 20 Mart 2007; 23:05:02 >
  • yazık adama yaw .
  • Beni dinleseniz bi.1 Level olsa hickimseyi party e alamaz.Level differ werir.Okuyun biras
  • Bu charın ilk ismi berfo dur ve olimpida ilk 70 olan chardı.Berfoyu herkes tanıyordu adam ilgiden bıktı nick değiştirdi akhissaus yaptı.Ne diyim geçmiş olsun

cafe2004 e noldu bilgisi olan cevap yazarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augias -- 21 Mart 2007; 1:58:52 >
  • patatoe kadar .... bir insan yoktur emin ol
    quote:

Orjinalden alıntı: sadulayev

quote:

quote:

porazı bende tanırım ezikliimde olimpiadaki en güçlü asasdı

bide patatoe vardı heyy gidi günlerr

cz de adam bizim amge partye girmişti 5 mage kesti benide kesioduki baktım 56 lara dayanamadı yattı nasıl sewinmiştim:D

• 1 giden emeğe yazık 2 bizimde başımıza gelebilir ve 3salak salak konuşmayın intahar diye sonra knıghttı yasaklarlar türkiyede herkes intahar etmeye başlarr
  • kendısıini serverdan ismen tanıyorum gercekten uzucu bir durum allah kimsenin basına vermesin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.