Bildirim
Olympiada Gb & İtemler Satılıktır !!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bana +72 char + sağlam itemler lazım varmı sende char +72 varsa pm pls acill -
konu güncel -
hayır yok sadece bu itemler mevcuttur !! -
Msn ekledim...Görüşelim -
Msn ekliyorum, görüşelim. -
quote:
Orjinalden alıntı: berdush
Msn ekliyorum, görüşelim.
Arkadaşla msn den görüştük, açıkçası ben pek güvenemedim. -
pathsoda warmı item-gb -
o senin sorunun verdim kişilere sor ss koyabilirim verdim gb vs ler için !! gbbankasına 100gb 1 kişiye +7 giga 1ine +0 ske verirken resimlerim var !! gbbankası exbilginin sahibi mete ceri ona sattım -
ben de ekledim ama nerde sattığını sordum ve cvp vermedin. -
quote:
Orjinalden alıntı: CrazyPeopLe
o senin sorunun verdim kişilere sor ss koyabilirim verdim gb vs ler için !! gbbankasına 100gb 1 kişiye +7 giga 1ine +0 ske verirken resimlerim var !! gbbankası ****nin sahibi mete ceri ona sattım
İst teysen elden alalım en güvenlisi, kimse problem yaşaamasın.(hoş ben ist de değilim ama aracı vsıtasıyla)
quote:
Orjinalden alıntı: ZaBeaT
ben de ekledim ama nerde sattığını sordum ve cvp vermedin.
Kardeş oly ardream de human mısın? Benim kullanıcı adı berdush385, human.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MilanRapajic -- 18 Eylül 2007; 13:33:29 > -
nerde sation diolar nasi item satiosn kardesim! -
quote:
Orjinalden alıntı: berdush
quote:
o senin sorunun verdim kişilere sor ss koyabilirim verdim gb vs ler için !! gbbankasına 100gb 1 kişiye +7 giga 1ine +0 ske verirken resimlerim var !! gbbankası ****nin sahibi mete ceri ona sattım
İst teysen elden alalım en güvenlisi, kimse problem yaşaamasın.(hoş ben ist de değilim ama aracı vsıtasıyla)
quote:
Orjinalden alıntı: ZaBeaT
ben de ekledim ama nerde sattığını sordum ve cvp vermedin.
Kardeş oly ardream de human mısın? Benim kullanıcı adı berdush385, human.
ewt humanım
-
adam okulumu soruor ne yeri böle salaklara sen ne dersin? antalya adama gel al dedim adam ss gönder dedi gel o1 dedim adam illa resim at nerdesin nerelisin nasıl buluşcaz okul nere dior allah alla -
quote:
adam okulumu soruor ne yeri böle salaklara sen ne dersin? antalya adama gel al dedim adam ss gönder dedi gel o1 dedim adam illa resim at nerdesin nerelisin nasıl buluşcaz okul nere dior allah alla
benden bahsetmiyosun heralde... -
ben alacam ekledim -
quote:
adam okulumu soruor ne yeri böle salaklara sen ne dersin? antalya adama gel al dedim adam ss gönder dedi gel o1 dedim adam illa resim at nerdesin nerelisin nasıl buluşcaz okul nere dior allah alla
Benden de bahsetmiyorsun. -
up -
up konu güncel
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X