beyler burda olymiada olan baya kisi var 70lvl w7, lvl 66 4eversens, silifkeli.... lütfen ama lütfen masterimde yardim edin sadece tail of lesath eksik tamam git al dicen ama yemin ederim param yok olsa zaten +7 sb ler le dolasmam
olımpıa da lesath en fazla 10m dır yalvaracagına 1gun abys kas 10m lık abys toplarsın
quote:
Orjinalden alıntı: onlyone
olımpıa da lesath en fazla 10m dır yalvaracagına 1gun abys kas 10m lık abys toplarsın
lesath 10 m ? fazla ucuzlamayan tek master itemi..100-80 civarı..
quote:
Orjinalden alıntı: cordonsport
beyler burda olymiada olan baya kisi var 70lvl w7, lvl 66 4eversens, silifkeli.... lütfen ama lütfen masterimde yardim edin sadece tail of lesath eksik tamam git al dicen ama yemin ederim param yok olsa zaten +7 sb ler le dolasmam
İtem istemekle 1 yere geleceğini zannetme.
sende bu itemlar yoksa ya da alacak paran yoksa demek ki master olamayacaksın bu kadar basit. her 60 olan master olacak diye bir şey yok. 60 olmak sadece bir kriter
bende o durumdaydım zamanında lvl 61 iken açtım master git kekuri ring çıkarmaya çalış çıkardığında lesath ile değiş derim ben öyle açtım çünkü olmpiada
bendede lopo ve lopus yok noılcak şimdi 60 olunca para kasıcam sadece mastere acana kadar böyle master olabilirsin başkasından bişe istemekle bişe olamassın kendi cabanla olman lazım oyunun zevkine varasın
Ben 60 oldugumda param yoktu adam gibi param yoktu ama bi gun OBO kestim ve MS cıktı onu raptorlar değştim raptora +4 bastım ve 300m sattım Masterimi actım
cok saolun yardimlariniz icin
Adamlara bak ister ister sizene...
Ayrıca o ilk yazan arkadasım cok bilion sen Ne 10m i en az 80m...:P
ayrıca adam bulmus bi yolunu asmıs (muhtemelen koxp ya da dupe falan) yardım etse suc mu!!! Dupe u bi cozsem Konu accam yardım isteyen die!!! Mazeretini acıklayana yardım edecem...Etmeyen nolsun
normal şartlarda yani koxp-düpe yapmadan pre almadan master olmak ve açmak gerçekten zor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme