Şimdi Ara

Olympus OMD E-M5 mi yoksa NX300 mü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kısmet :) O fiyata şaka gibi zaten. Ben bir tane alıp infrared kameraya çevirdim mesela :)
  • Fiyatı aniden düşen mallardan çekinirim.
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Hocam nx500 için ne düşünüyorsunuz, sizce 16-50 ya da 18-55 hangisi 28 mp sensör için daha uygundur? omd em5'i ve lensleri elden çıkarıp nx500 denemeye değer mi?
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    NX500 en iyi aps-c sensöre sahip makine. 16-50 veya 18-55 gibi kit lensler ile biraz kısıtlanmış olur. 30mm ya da 45mm ile çıkar onun keyfi.
    Sizce em5'ten geçmeye değer mi,
    Vizör ile çekim yapıyorsanız geçilmez tabi ama geçmenin getireceği şeyler de var.

Sensör farkını hissedeceksiniz. Hem 28mp hem de aa filtresi yok. M5'in çözünürlüğü olan 16mp boyuta küçültüp karşılaştırırsanız detay ve keskinlik çok ayrı seviyede olur. Focus peaking, wifi, nfc, 4K video, M5'in odaklamasını bilmiyorum ama NX500 NX1'in de kullandığı çok gelişmiş bir odaklama sistemine sahip, daha hafif, buffer üstünlüğü var.
    m5 ile mesela gece elde 1/4-5 saniye elde çekim yapabiliyorum, nx500 de optik sabitleme yok gece elde çekimde sımıntı yaşar myım mesela? vizör pek önemli değil benim için.
    O konuda sıkıntı olabilir tabi. Ois özelliği olan lenslerle o değerlere yaklaşırsınız ama prime lenslerde ois yok. Gövdedeki sabitleyici avantajlı bir şey.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam nx500 sony a6000'den daha mı iyi sensörü, ve nx500 için hangi lensleri tavsiye edersiniz. bir de bsi cmos sensör varmış bu ne işe yarar nx500'de
  • Arkadaşlar samsung nx serisi gerçekten vizör ve gövdede titreşim engelleme eksikliği haricinde çok çok iyi. Resim kalitesi de yüksek iso harici Apsc sensörlü Dslr lar kadar iyi. AMA en büyük sıkıntı lens ve aksesuar çeşitliliği. Popüler alışveriş sitelerinde araştırın. 30mmf2 ve 45mm f1.8 harici yanaşabileceğiniz lens yok. Zaten Samsung fotoğraf işinde piyasadan çekiliyor gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.