Şimdi Ara

olympus serverı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar olympus serverında 11 lwl oldum.Ama bi günde oldum

• aferin! questlerle gidilerek 1 günde 16 rahatlıkla olunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bordoyurek -- 31 Ağustos 2006; 12:03:46 >
  • aferim:D:D:D
  • 1 gunde 11....aaaaa ne pro-srocular varmıs be...biz ıkınalım 3-4 saatte 13~14 olalım adam 1 gunde 11 yapsın.....valla tebrikler

EDIT:imla hataları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IoI -- 31 Ağustos 2006; 13:22:30 >
  • ABi tabrik ederim ama önemli olan 1 günde 11 yapmak değil de bir günde lvl 30'dan 45'e çıkmak.Tam bir skor olur bence
  • Walla büyük bir başarı we çok önemli bir topic.
  • ALLAH ALLAAHH Abi NASI YAPTNNN YA BU ISIN BI SIRRI IPUCU FLN WARMI BANA DA ORET NOLUR BEN 1 GUNDE EN FAZLA 17 YAPTM ABI LUTFEN SENIN GIBI 11 YAPMAM ICIN NAAPMAM LAZIM BOLE HEYCAN WERICI TOPICLER ACMA BIZDE HEYCANLANIORS KALBI OLAN FLN WARDIR BAK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • botla mı yaptın:)
  • Arkadaşı maytapa almak zorunda değilsiniz beyler, kronik bir hastalık oldu forumda bu. Kardeş tebrik ederim seni, ilerleyen levellerde bu kadar çabuk lvl atlatamayacaksın, sabırlısındır umarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordoftheali

arkadaşlar olympus serverında 11 lwl oldum.Ama bi günde oldum

tebriklerbende bir günde 15 oldum

• beyler bence arkadaşımın anlatmak istedii hani şu char kasmayıp 20 lvl char isteyenler war ya onlara istinaden hani dio bak bi günde 11 oldum 20 olmaya bişi kalmıo zaten 2 . gün olurusunuz dio biz maytap geçelim die sölemediine eminim yada gerçekten maytap geçelim diye yazıosa kafasında hasar wardır zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.