Şimdi Ara

Omega 2.0 CD,Rover620 Si,Mondeo Ghia,Accord (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: xyzm2269

Arkadaşlar 1997 model otomatik Opel Omega 2.0 CD aldım.İyiki almışım.Araç 270 binde ama ilk günkü gibi pırıl pırıl.Bir firmanın makam aracı olarak kullanıldığı için arabaya mükemmel bakmışlar.Motor açılmamış ilk günkü gibi.Altına baktık yağ izi yok.Alır almaz yağını ve triger kayışını değiştirdim.Ekzantrik Devir mili hatası verdi bilgisayara bağlatınca değiştirdim.Bilgisayar da başka bir arızası çıkmadı.V kayışı,klima kayışı yeni değişmiş.Tüpü Atiker yeni takılmış..Döşemeleri ilk günkü gibi.İçi çok geniş.Araba teybi ön konsolda takıldığı yerden başka nerdeyse 10 cm bir boşluk bile var.Arka koltuklarında bacak bacak üstüne atıp oturabilirsiniz.

hocam araciniz hayirli olsun .. gercekten mukemmel rahat ve genis bi aractir. aradiginizi buldugunuza eminim. kazasiz belasiz surusler
    ha bu arada facebook ta omega gruplar var . parca sikintisi yasarsaniz orada bulabilirsiniz kuzenimde vardi 2.5 oyle yapiyodu . tekrardan hayirli olsun ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aracınız hayırlı olsun. Devir sensörü arızasını tekrar verirse değiştirmeyin. Sensörün takıldığı yere üst kapaktan yağ sızıntısı ya da terleme olup olmadığına bakın, sonra değiştirin.
    Omegadan cok iyi anlarım, hayatım bu arabalarla gecti, bak gurubumuz bile var diyenlere kulak asmayın, tamamen safsata.
    Bir sene bindim bu arabaya ama; biraz ben ona, biraz o bana...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim arkadaşlar.Omega lar mükemmel araçlar.Mercedes S serisi aynı sınıfta araçlar.Ama fiyatları S serisine göre çok çok uygun.Km de 10 kuruş fazla yaksın olsun araba sürdüğünüzü hissediyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.