Şimdi Ara

omen 15 laptop 15-en0004nt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu laptop ile ilgili geniş bi araştırmadayım. bu bilgisayarı düşünüyorum linki;
    laptop
    60hz olduğu ve bir ryzen7 işlemcisinin olduğu yazıyor, bunlar bu fiyata nasıl özelliklerdir, nelere dikkat etmem gerekir ve 9000-10000 arası beni performans olarak ayakta tutacak bilgisayar önerileriniz de varsa aşağıya ekleyebilirsiniz. şimdiden teşekkürler
    not: ayrıca hp lerdeki genel ısınma problemi yaşayan kullanıcılar var mı??

• gayet guzel bılgısayar 1660 ti olaydı tatınden yenmezdi....lakin hareketli oyunlar oynuyorsanız 144 hz muhakkak

• cuhuku C kullanıcısına yanıt
    hocam lol valorant gibi oyunlar oynuyorum hiç hareketli oynamadım. bu 60hz çok aşırı kalitesiz gözükür mü? yani mühendislik beni ayakta tutabilcek iyi bi pc istiyorum sadece ısınma problemi de yoksa ciddi düşünüyorum. bu arada ryzen7 işlemcisi nasıl ryzen hakkında hiç fikrim yok
  • HyperCarry kullanıcısına yanıt

dedıgınız oyunlar hareketlı oyunlar zaten 60 hz flulasma goruntude bulanıklasma olur ama cok hızlı olur goz bunu pek farketmez cok cok cok dıkkat etmek gerekır ..ryzen7 4800 ler gayet guzel işlemcilerdir.

ögrenci icinde hayet ıyıdır fazla fazla yeter......birde grenncard ta başvur yabancı dilin yok ise geliştirmeye calıs

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.