Şimdi Ara

OMEN by HP - 15-dc0045nr onboard ekran kartı sorunu hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sayın forum üyeleri. satın almış olduğum ürün kodlu laptopu kurcalarken aygıt yöneticisinde OMEN by HP - 15-dc0045nr onboard ekran kartının olmadığını farkettim. ürünün sitesindeki açıklamalarında intel qhd 630 grafik kartı olduğu belirtilmiş.

çok anlamadığım halde biosu kurcaladım, driver programları yükleyip eksik driverlerı güncelledim. sitesindeki driverları indirip kurdum, intelin kendi sitesinden driverı kurmaya çalıştım filan ama yine de aygıt yöneticisinden baktığımda görüntü bağdaştırıcılarında yalnızca gtx 1070 ekran kartını görebiliyorum.

eğer bilgisayarda onboard ekran kartı olmazda sürekli 1070 ekran kartı kullanılırsa bu ekran kartını yormaz mı? sorun çıkarmaz mı?

benim onboard kartım yok mu?

konu hakkında bilgi sahibi olanların yardımlarını rica ederim.

şimdiden teşekkürler.

• Nvidia G-Sync'in çalışması için, harici ekran kartının ekrana doğrudan bağlı olması gerekiyor ve bu yüzden oyun bilgisayarlarında dahili grafik birimi devre dışı bırakılıyor. Bunda bir sorun yok, 10 yıl önceye kadar zaten laptop'lar bu şekilde çalışıyordu. Harici grafik biriminin sürekli devrede olmas, HDMI üzerinden çıkış aldığınızda da yaşayacağınız sıkıntıların önüne geçmiş oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 28 Nisan 2020; 10:48:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.