kardeş 2 senedir bu oyunu oynuyorum 4m lik araba görmedim yani ufak atta civcivler yesin ayrıca oyunda wolkswagen de yok ;)
quote:
Orijinalden alıntı: furkankrmn
quote:
Orijinalden alıntı: GaZi_SuLtAn_SuLeYMaN
LEM BİR ARABA DAHA CALDIM 4.000.000 MİLYAR
kardeş 2 senedir bu oyunu oynuyorum 4m lik araba görmedim yani ufak atta civcivler yesin ayrıca oyunda wolkswagen de yok ;)
oha horta bak :D
quote:
Orijinalden alıntı: thevincent
quote:
Orijinalden alıntı: furkankrmn
quote:
Orijinalden alıntı: GaZi_SuLtAn_SuLeYMaN
LEM BİR ARABA DAHA CALDIM 4.000.000 MİLYAR
oha horta bak :D
İnsanlar görünüşleriyle karşılanıp, fikirleri ve düşünceleriyle uğurlanırlar. Belki âlâkasız olucak ama oyunun ilk bende bıraktıgı intiba da bu yöndeydi açıkçası, fakat oyuna girince önemli olanın grafiksel öğelerin olmadıgını oyunun ayrıntıya verdiği önemi gördüm. 10 üzerinden 6.5 verebiliceğim bir oyun. Tavsiye ederim
Üye oldum mail geldi şifresini yazıyorum kabulde etmiyor püsür etti beni .
büyük küçük harf duyarlı kopyala yapıştır yap
Aynen öyle yaptım. Gelen mail den kopyaladım Omerta ya girdim mail adresimi yazdım şifremi yapıştırdım. Olmadı
uzun zamandir oynamiyordum. su anda #panamaya aile babasiyim ve gercekden oyun acayip keyiflenmis. Asagidaki linkden uye olabilirsiniz arkadaslar tamamen ucretsizhttp://www.barafranca.gen.tr/?a=1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme