evet dikkat edince..şimdi anladım.. 1200 küsür crime ile brug olunmaz, hele hele brug olana kadar bustout "0" olarak hiç tutulmaz..
??abi Türkçe konuş ya ..
haaa brug %100'ü geçince aile kurarsan oluyomush Godfather annadıım :D ..
yaw FAZLIKAZAK hediye diyonda hem mermisi az hem öldürme becersi az benim bi ark thief daha 15.0 öldürme becerisi..
Oyuna Yeni başladım $500dan başka param yok nasıl para kazanıcaz yardımcı olursanız sevinirim.
araba çalarak we such ishleyereck..
quote:
Orjinalden alıntı: Wung Punchanko
onun yanında capo money'de 20m olması gerekiyo.. capodecina olmak içinde %100'ü geçik brug olmak, ve 10m capo money gerekiyor..
:):) bagımlılık yapıyor bu oyun yaa :)derslerım dustu bu oyun yusunden:D
Cinayet ======> 60 dakika yanlıs bılgı vermıssın :) ben brug iken shopa sıkınca 10 saat oluyordu xD guzel yazmıssın emegıne saglık bide evlilik kolay iş ya :P her sürümde 2 kere evlendim en az :D
quote:
Orjinalden alıntı: dark_elf
quote:
Orjinalden alıntı: Wung Punchanko
onun yanında capo money'de 20m olması gerekiyo.. capodecina olmak içinde %100'ü geçik brug olmak, ve 10m capo money gerekiyor..
capodecina olmak ıcın 7.5m capo parası %0 Brug gf için %100 brug 17.5m capo parası lazım sanırım.
Mega organize ======> 24 saat degil
Mega organize======> 3 Gün xD
quote:
Orjinalden alıntı: FAZLIKAZAK
ALIN SIZE......... HEDIYE............
o ks kac öyle :D ben %20 Brug ken 85 ks vardı :D senın bu acc bi işe yaramaz ki :D çok komik ya yerlerdeyim :D sen o ks ile shoplifter e 10k mı sıkıosun bare :D