Şimdi Ara

Omid Air 2 ve Omid i8 Pro Robot Süpürge Kullanıcıları (3100 TL'ye Lidarlı, Moplu ) - 4350 TL OLDU. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
3.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar y mop gelmiş deneyen oldu mu? Bu arada tekrar fiyatına bakmak istedim fakat hiçbir yerde göremedim. Piyasadan çekildi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar süpürgeyi kullanmıyor musunuz artık? Aşırı bozuk çalışıyor, oda temizliği yaptıramıyorum 30sn çalışıp tekrar eve dönmeye çalışıyor ama evine de dönemiyor. Temizliği yapmaya bi şekilde başlatıyorum ama bu sefer spiral şeklinde değil sürekli tuhaf şekiller ile aynı yeri temizliyor fotoğrafını ekledim. Geri bildirim de yaptım bikaç ay önce fakat düzelme yok. Sizlerde durum nasıl?
    Omid Air 2 ve Omid i8 Pro Robot Süpürge Kullanıcıları (3100 TL'ye Lidarlı, Moplu ) - 4350 TL OLDU.

• Djarum Menthol kullanıcısına yanıt

Merhabalar çok büyük ihtimalle anakart arızası.Satın aldığınız firmanın Teknik servisi ile görüşebilirsiniz.Teknik servis desteğiniz yoksa bu robotlar(Omid, Homend)Robogil STELLA 500 B ile benzer yapıdalar onların teknik servislerini de arayabilirsiniz.

• Alprkrn A kullanıcısına yanıt

hocam cihaz hala garantili. kendim elektronikçiyim garantili olduğu için şimdiye kadar ellemedim. dıştan sensörler toz toplamış onları tampon içinden temizledim fakat fayda etmedi cihaz mal etti kendini. servise hiç bir şekilde ulaşamıyorum

• Selamlar konuyu hort ediyorum dikey supurge aldik lakin çalışmadı 1senedir oyle garantili duruyo bu firmaya ne olduğunu bilen varmi hiçbir şekilde ulasamiyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.