Şimdi Ara

OMVL İle ilgili Yardım (acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 ay önce 2003 model Ford Focus (Ghia) aldım. Aldığımda üzerinde 2007 Ağustos ayında takılmış, OMVL marka sıralı sistem vardı. Her sabah (veya gün içerisinde arabayı 4-5 saat parktan sonra) çalıştırdığımda, araba neredeyse hemen gaza geçmek istiyor, benzinde gitmiyor ve boğuluyor (motor titriyor ve stopluyor).

Kış ayı ile ilgilidir dedim ama, ilkbahar geldi, hala devam ediyor. Her seferinde bir kere stopluyor, sonra araba çalışır vaziyette ama hareket etmeden bekliyoruz, sonra gaza geçince hareket edebiliyoruz. Çoluk çocuk var, acil bir şey olsa sıkıntı olacak.

Sizlerden istirhamım, ankara da bu sorunu çözebileceğim bir LPG ci tavsiye edebilir misiniz. İlla OMVL ile ilgli bir LPG ci mi bulmam lazım. Bildiğiniz varsa, bana irtibat bilgilerini verebilir misiniz.

• Çevik Grup Otogaz Ltd. Şti ivedık org sanayi tiftik ve dericiler sitesi 29.CADDE halkbank yanı
    omvl takıyor ve yetkili servisidir şu an caliştiğim firma burasıdır
    teknik servis yada usta değilim ama yardımcı olmaya calişrim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmustafa06 -- 25 Mart 2008; 1:40:50 >
  • Tesekkurler, umarım onemli bir sorun değildir. en kısa sürede bahsettiğiniz yere uğrayacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.