Şimdi Ara

OMVL mi? BRC mi? objektiflik lütfen... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
17.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: SeLPaK

Forumda dolaşırken konu başlığını gördüm,kesin faruk bey bikaç post yazmıştır dedim.YANILMAMIŞIM.
    Bence yeni bi forum kurulsun,adı da "itinayla BRC reklamı yapılır forumu" olsun.Faruk beyde moderatör olsun.Herşey süper olur

Firma sahiplerinin olmasını istemediğinize göre şu soruların cevabını sizden istemek hakkımız oluyor sanırım
    Bu markanın;
    1-İthataltcı firması kim?
    2-Kaç yıldır bu sektörde?
    3-Ana faliyet alanı nedir?
    4-Kaç adet yetkili bayisi var?
    5-Yetkili bayileri eğitimli mi?
    6-Bu marka euro 2-3-4 normuna sahip motorlara uyumlu mu?
    7-Kullandığı lpg proğramı her türlü ihtiyaç verebilecek kapasitedemi?
    8-Kullandığı lpg enjektörleri hakiki enjektör mü yoksa selonoid valfden bozma mı?
    9-Türkiye'de bir ar-ge si varmı?
    10-Garanti şartları nedir?
    11-Kullanılan lpg sistemleri içindeki pazar payı nedir?
    12-Kullandıkları lpg proğramı tr mi?Benim için önemli bir kriter
    13-Sorun olduğu zaman montajcıdan ümidi kesince ithalatcı firma ile irtibata geçebiliyormusun
    14-...........gibi

• quote:

Orjinalden alıntı: ilker3838

ÇOK MUHTEREM FİRMA SAHİPLERİ ARTIK CIKIN BU SİTENDEN DE BİZ KULLANICILAR KENDİMİZ KONUŞUP DERTLERİMİZİ PAYLAŞALIM....
    SİZİN AMACINIZ PARA KAZANMAK.....X
    TABİKİ TAKTIĞINIZ ÜRÜNÜ MET EDİP ONU İKNA ETMEYE CALIŞACAK SINIZ ....
    ÇÜNKÜ BU İŞTEN PARA KAZANIP EVİNİZE EKMEK GÖTÜRÜYORSUNUZ....
    BEN ŞİMDİYE KADAR HİÇBİR USTADAN BU ARABAYA BU UYMAZ DEDİĞİNİ DUYMADIM...
    HEPSİ OLUR DİYOR ...
    AMA BAŞKA BİR USTAYA GİDİNCEDE O OLMAZ SAKIN HAAAAAA
    ARABANA ŞÖYLE ARIZA CIKARTIR BÖYLE ZARAR VERİR DİYOR.....
    HANGİNİZ DÜRÜST HANGİNİZ DEĞİL BEN ANLIYAMADIM....
    SİZDEN RİCAM GİRMEYİN ARTIK BÖYLE KONULARA........
    BİRAKIN KULLANICILAR BİZZAT KENDİLERİ KONUŞSUN
    BU FORUMUN AMACI DA ZATEN İNSANLARIN DERTLERİNİ DENEYİMLERİNİ PAYLAŞMAK.....
    SATTIĞI MALIN REKLAMINI YAPMAK DEĞİLLLLLLLL
    SAYGILARIMLAAAAAAAAAAAAA

ÜSTADIM BU FORUMDA EĞER KULLANICILAR SORUNLARINA ÇARE ARIYACAKLARSA BÜTÜN FİRMALARIN TEMSİLCİLERİDE BU FORUMDA BULUNMAK ZORUNDA.NEDENMİ:BENİM ARACIMDA SORUN VAR DİYELİM VE FORUMA YAZDIM BANA NASIL Bİ ÇÖZÜM YOLU BULACAKSIN?EVİNE ÇAĞIRIP SİSTEMİ KONTROLMÜ EDECEKSİN,BIRAK FİRMALAR REKLAMINI YAPSIN TERCİH YAPACAK KULLANICILAR BU FORUMLA KARAR VERİYORLARSA İYİYİ KÖTÜYÜ AYIRABİLECEK KABİLİYETTELER DİYE DÜŞÜNÜYORUM.HEMEN HER GÜN BU FORUMA BAKARIM SORUNLARI ÇÖZÜLMEYEN KULLANICILARI BİLİYORUM HEMDE HER MARKADA AMA BURADAKİ FİRMA TEMSİLCİLERİ SAYESİNDE SORUNU ÇÖZÜLEN KULLANICILARIN SAYISININ ÇOK FAZLA OLDUĞUNU FORUMU TAKİP EDEN HERKEZ BİLİR.
    BİR DİĞER KONUDA HİÇBİR USTADAN BU ARABAYA BU UYMAZ SÖZÜNÜ DUYMAMAN.BEN ANKARADA HEMEN TÜM MARKALARIN BAYİİLERİNİ GEZDİM ARACIM 99 MODEL PEUGEOT 406 İDİ VE HEMEN HEPSİ BU ARACA SİSTEMİMİZ UYMAZ DEDİ KİMİSİDE BİZİM SİSTEM UYUYOR AMA BİZ TAKAMIYORUZ DEDİ.SEN YETERKİ USTA BUL.
    ARKADAŞ KONUYU AÇARKEN BRC Mİ OMVL Mİ DİE SORMUŞ.BEN BRC DERİM.SAYGILARIMLA...

• arkadaşlarım size bi örnek vereyimmi ; @FARUKSEVGİLİ hocamı buradan tanıyorum vede arAcımda brc sistemide yok onuda belirtiyim , yeri geldi kendisine soru sordum yardım elini uzattı , aracımın mixerinin uyumu konusunda problemim vardı ve kendisi yardımcı olmuştur ,hatta bana sorunumu çözmem için ücretiz mixer bile göndermeyi teklif etmiş birisi gerçi benim sorunum çözüldü göndermesine gerek kalmadı :) bunu kaç kişi yapardı ??? , şimdi böyle iyi niyetli insalnarın nasıl hakkını savunmam kusura bakmasın kimse sessiz kalamadım , yiğidi öldür ama hakkını yeme boşa dememiş atalar , aynı zamanda bu forumda @VEZİR , @O.B.K gibi yardımlarını esirgemeyen bir çok arkadaş bu forumda oldukça bizlerde teknik olarak bilgilenmiş oluyoruz vede çoğu sorunlarımızı kendimiz hallediyoruz , reklam yapıyor denilmiş , misal vereyim bu forumdaki kişilerin %90 'ı kendi bindiği arabayı övüyor buda reklam değilmi ?mesela ben bindiğim arabayı övsem ne olacak ? sanki firma bana para verecek demekki reklam herkeste olabilecek bişi bunu yadırgamamak gerekir diyorum , herkese saygılar sunar , iyi bayramlar diler geçmiş mübarek kandilinizide kutlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendel50 -- 29 Eylül 2008; 2:56:03 >

• @ilker3838

Bu imza herşeyi anlatıyor
    -------------------------------
    2001 SCENİC RXT 1.6 16V ANKARA
    FISTIK YEŞİLİ / / OMVL LPG KİT.
    Her İnsanın Düşündüğünü Söylemeye, Her Dinleyenin De Ona Karşı Çıkmaya Hakkı Vardır.
    -------------------------------

Bu imza size ait ve profilinizide gizlemişsiniz. !

Yapmayın dostum biz burada mile oynamıyoruz, Yetişkin insanlar olarak yardımlaşıyoruz.
    Sizde bi gayret gösterin markanızı bizler kadar temsil edin, bizde başarınızı alkışlayalım. Yani söyleyecek fikrin varsa konuş-bilmiyorsan sus.

Ama konuşanlara sataşma, kimsenin ekmeğinde gözümüz yok
  • @mendel50
    @dayıcım
    @talfar
    @özençlerotogaz

Verdiğiniz destekler için teşekkür ediyorum arkadaşlar
  • Şahsen firma sorumlularının ya da yetkili servislerin forumda olmasından çok memnunum.
    Brc ile ilgili sorunum vardı faruk bey saolsun servisle irtibata geçerek yardımcı oldu ve problem giderildi.
    İlgili firmaların ürünlerini kullanan kişiler zaten reklamı yapıyor.

Hayırlı Ramazanlar.
  • sevgili faruk kardeşim.
    öncelikle sizin ve tüm forumda bulunan insanların gelecek ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım....
    1, imzamda okumadığınız ya da okumanın işinize gelmediği bir satır daha var....
    en alt satırı bir okuyun lütfen
    ne diyor ,,,,
    Her İnsanın Düşündüğünü Söylemeye, Her Dinleyenin De Ona Karşı Çıkmaya Hakkı Vardır.
    bu benim fikrim..... sende insan olarak karşı çıkabilirsin .....
    2, yazımıda iyi okumadığın belli.....
    biz ustalar olarak diyorsunuz ama
    hanginiz usta.....
    hanginizin dediği bir diğerini tutuyor......
    hepiniz farklı şeyler söyleyip insanların kafasını karıştırmaktan başka ne yapıyorsunuz.....????
    yada şöyle söyleyim ...
    size gelen kaç kişiye arkadaş senin arabanda bu sistem uyum sağlamaz deyip geri gönderdin..???
    3,imzam konusuna gelince
    ben yazımda omvl marka güzeldir süperdir muhteşemdir demedim......
    arkadaşa da tavsiye bile etmedim.....
    ne satıcısıyım,,, ne de ithalatçısı,,,,,, araştırdım dikkat edin araştırdım diyorum.....
    yani kullanıcılarına sordum
    satıcısına değil,,,,,,,
    bu markada karar kıldım ve arabama monte ettirdim.....
    merak ediyorsan şunuda söyleyeyim.....
    2 senedir kullanıyorum... son derece de memnunum
    ne brc de ki gibi ( özellikle focuslarda meydana geliyor)
    ikaz lambam yanıyor .... ne de arıza veriyor, ne de ses yapıyor.......
    4, Profil konusuna gelince
    öğrenmek istediğin ne ise sor söyleyim
    profilimi ne için merak ettin bilmiyorum.....??????
    ne işine yarar...............????????
    yoksa senin gibi ustayım diyenler den mi zannettin......
    değil ben sadece kullanıcıyım,,,,,
    tekrar ramazan bayramının tüm islam alemine hayırlara vesile olmasını diler bayramınızı kutlarım.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker3838 -- 28 Eylül 2008; 12:47:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ilker3838

sevgili faruk kardeşim.
    öncelikle sizin ve tüm forumda bulunan insanların gelecek ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım....
    1, imzamda okumadığınız ya da okumanın işinize gelmediği bir satır daha var....
    en alt satırı bir okuyun lütfen
    ne diyor ,,,,
    bu benim fikrim..... sende insan olarak karşı çıkabilirsin .....
    2, yazımıda iyi okumadığın belli.....
    biz ustalar olarak diyorsunuz ama
    hanginiz usta.....
    hanginizin dediği bir diğerini tutuyor......
    hepiniz farklı şeyler söyleyip insanların kafasını karıştırmaktan başka ne yapıyorsunuz.....????
    yada şöyle söyleyim ...
    size gelen kaç kişiye arkadaş senin arabanda bu sistem uyum sağlamaz deyip geri gönderdin..???
    3,imzam konusuna gelince
    ben yazımda omvl marka güzeldir süperdir muhteşemdir demedim......
    arkadaşa da tavsiye bile etmedim.....
    ne satıcısıyım,,, ne de ithalatçısı,,,,,, araştırdım dikkat edin araştırdım diyorum.....
    yani kullanıcılarına sordum
    satıcısına değil,,,,,,,
    bu markada karar kıldım ve arabama monte ettirdim.....
    merak ediyorsan şunuda söyleyeyim.....
    2 senedir kullanıyorum... son derece de memnunum
    ne brc de ki gibi ( özellikle focuslarda meydana geliyor)
    ikaz lambam yanıyor .... ne de arıza veriyor, ne de ses yapıyor.......
    4, Profil konusuna gelince
    öğrenmek istediğin ne ise sor söyleyim
    profilimi ne için merak ettin bilmiyorum.....??????
    ne işine yarar...............????????
    yoksa senin gibi ustayım diyenler den mi zannettin......
    değil ben sadece kullanıcıyım,,,,,
    tekrar ramazan bayramının tüm islam alemine hayırlara vesile olmasını diler bayramınızı kutlarım.....

İşte önyargılarınız için bu kadar yanılıyorsunuz.
    Önyargılarınızdan kurtulduğunuz zaman sizinle daha iyi anlaşabileceğiz.

İmzanızdaki Marka değildi benim vurguladığım.Her İnsanın Düşündüğünü Söylemeye, Her Dinleyenin De Ona Karşı Çıkmaya Hakkı Vardır. Deyişiydi.

BU TOPİCTE : Şu ana kadar adı geçen markaya daha bir kez deyinmedim, yermedim, kakadır demedim, kendi markamı övmedim.

Nedir bu hiddet nedir bu celâl onuda anlamadım. Bence sen çocukluğundan başlamadan direk ustalardan başla içini dök rahatla ama seni kim ''rencide''
    ettiyse onlardan başla Beni rahat bırak Henüz seni tanımıyorum bile . Benide tanıyanlar anlattı zaten, ANLAYANA !!!

Profil olayınıda şöyle açıklayayım;
    Hani hakkını arayan memurların arasına kaşkollu-şapkalı birileri girerde küfürler ederya sonrada çatışmalar başlar... Polis amcalar önce onları yakalar.
    Buda işte ööle bişe

Şunun şurasında adam gibi yazışıyoruz, Herkes memnun sen çıkıp SENİN GİBİ KENDİNİ USTA SANANLAR diyorsun ... Kimliğinide saklıyorsun ?

Hani amacım hesap sormak falanda diil. Hiç umurumdada diil, sadece dinime söven müslümanmı die merak ettim.Bide yaşını merak ettim okadar.

• quote:

Orjinalden alıntı: RTScptn

2000 honda civic 1.6 ies aracım var, BRC sequent 24 yada OMVL tavsiye ediyorlar ve bende gercekten bu ikisi arasında kararsız kaldım. Taktıracağım yerde aralarında 100 YTL fiyat farkı var ne siz dersiniz? şimdiden teşekkürler...

kardeş senin konu kaynamış.
    bendede 98 civic 1.6 var.
    neye karar verdin acaba merak ettim...
  • Merhabalar...Ben clioII aracımda ve şu an kullandığım laguna II aracımda BRC tercih ettim.Gayet memnunum.İyi bir montaj ile kesinlikle tavsiye ederim...
    Saygılar..
  • beyler lpg otogaz sektöründe tartışmasız sistemler hollanda malı olan sistemlerdir.çünkü hollandanın kalite seviyesi standartı yüksektir.bu nedenle bircok firma italyan markaları hollanda da satış yapamamaktadır.ama sistemlerin pahalı olmasından dolayı alternatif sistemler vardır bunlardan 2 side söylediğiniz brc ve omvl sistemdiir.lakin omvl sistemi getiren disbiritörler devamlı değişmekte bu yüzden sıkıntı çıkmaktadır.cihaz güzel ama arkası olmadığı için ileri dönük sıkıntı yaratabilir.brc gelirsek güzel sistem olmasına rahmen hala eksi yanları var şu an brc takan servislerin çoğu programına tam olarak kontrol edemiyorlar.o yüzden sıkıntı cıkardığı zaman sorun çözülemiyor.brc opel takılıyor demiş arkadaşlar opelin dünya genelindeki fabrika sıfır bantta kullanmış olduğu cihaz LANDİRENZODUR türkiyede opel disbiritörü landerenzo ile şu an masada anlaşmış olup TÜRKİYEDE artık bu marka ile yoluna devam edecektir.bugün lpg sektöründe ünüversitesi olan tek markadır landerenzo hakkında (istisnalar ve ustalık hatası hariç)internette hakkında kötü bir yazı bulamazsınız. hem ömür olarak hemde tasarrufta kullanıcısını yolda bırakmayan bir sistem tek kötü tarafı enjektörlerinin ses yapmasıdır oda içerden duyulmaz.yedek parcası ucuzdur.biz satıyoruz ama arıza yapan olmadığı için parcalar elimizde kalıyor.

• merhabalar opel vectra 97 model aracımda omvl lpg sistemi var ve aracım gaza gecmıyor sadece benzınle calısıyor ustalara gosterdım beyın yanmıs dedıler ve 700 tl fıyat cıkardılar bende sımdılık beklemeye aldım arastırma yapıyorum acaba gercekten beyın yanmıs olabilirmi yardımlarınızı bekliyorum bir çok arkadas arızalarını gidermiş inşallah bizede bi çözüm bulunur saygılarımlaaa . bu arada afyonda ikamet edıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.