Şimdi Ara

ON Akaryakıt 500/100 iade (yeni üye olanlara) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
12
Favori
11.169
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tebrikler ! On Banka Kartin ile akaryakit kampanyasından kazandigin 100 TL iadeyi kartina yukledik. İyi gunlerde kullanmani dileriz. ON bir Burgan Bank markasidir. Mersis 0140003231000116 B016

Hesabıma 100 TL de gelmiş kontrol ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvErEsT0671 -- 5 Mayıs 2022; 17:59:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben bankayla görüştüm 23.59 a kadar yatmazssa arayın kayıt açalım dediler bilginiz olsun arkadaşlar bugün gün sonuna kadar yatıracaklarmış

• Haberi önce veriyorlar demekki...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geldi genşlerr😃hesaba bakınn🔥

• Yattı benimde...

• Akaryakıt ve ramazan kampanyasından kazandığın 100 TL diye mesaj gelmiş, ama 100 TL. yattı. Ramazan ve akaryakıt kampanyası ayrı ayrı değilmiydi.

• ahmet0691 A kullanıcısına yanıt
    Kampanyalardan sadece biri geçerliydi.

• Geldi bana da, gözümüz aydın

• murtin kullanıcısına yanıt

Kampanyaların birleştirilemeyeceği yazıyor, birleştirilemeyecek demek aynı alışverişte 2 kampanyadan da yararlanılamaz demek. 2 Kampanya ayrı ayrı zaten ben 2 sinde de harcama yaptım.

Ekleme; kampanyayı buldum, şartların sadece birinden yararlanılır yazmışlar dikkat etmemişim. Adamlar kampanyaya katılmamızı istemiyor.

( Bu arada özellikle " bankalar ne kadar çok katılım olursa o kadar memnun olurlar" diye mantık yürütüp dışarıdan gelene geçene puan kazandırmak için taktik verip kampanyaları bitirenlerin tezi de bir kez daha çürümüş oluyor. Banka her zaman çok harcamayı, çok katılımı sevmiyor demekki.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet0691 -- 5 Mayıs 2022; 19:0:46 >
  • Akaryakıt ve market ayrı diye biliyordum, kelime oyunu ile dolandırıcılık resmen,

100 TL aldık, çektiğim zahmete değmez, 100 TL lik başka kampanya gelene nadasa bıraktım

• Arkadaşlar yapmayın, adamlar iki kampanyanın birleşmeyeceğini zaten yazmışlardı, okumuyorsunuz sonra burada gelip kızıyorsunuz.

Ayrıca, petrolde veya markette %20 indirimi size kim yapar? Varsa o kadar kadirşinas bir çevreniz zaten bu forumda yazıyor olmazdınız. Günlükte de %20.25 oran veriyor, enpara %12 civarıyken.

• englishmannn kullanıcısına yanıt
    Tek seferlik ve yeni müşteriyim, iki ayrı kampanya görünce bu kadar çakal olmaz diyorum, 100 TL için hiçbir şekilde bu hesabı acmazdim,

Diğer bankalar yeni müşteriler için neler neler veriyor,

Örnek Akbank

Tavsiye edene 250 chip para
    Kredi kartına Her ay 500 TL harcamaya %10( 5 ay)
    Bu ay Akbank Kart ile kişiye Özel 1000 TL harcamaya %10 ve 100tl ve üzeri harcamaya ,%10 iki kampanya birleşiyor,
    Geçen ay 100 TL ekstra chip para,

Faizle işim yok, sadece yeni müşteri kampanyadan bu kadar faydalanıyor
    ON Akaryakıt 500/100 iade (yeni üye olanlara) ON Akaryakıt 500/100 iade (yeni üye olanlara)
    ON Akaryakıt 500/100 iade (yeni üye olanlara)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandprix -- 5 Mayıs 2022; 20:32:5 >

• grandprix kullanıcısına yanıt
    Hesabı kapatabilirsin, bu kadar açıklamayı bana yapmana gerek yoktu.

• englishmannn kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım on bank güzellemesi yapmana gerek yok, banka çalışanı misin ortada yanlış anlamaya müsait bir anlatım şekli var, sen de kim %20 veriyor ki dedin, ben de cevabı verdim,

ayrıca prensip olarak bana maliyeti olmayan hesabı niye kapatayım bir daha harcama yapmam, kampanya gelirse yaparım banka düşünsün, biliyorum ki kişiye özel kampanya bugün olmasa bile yarın yine yapacak

Başarılar.

• cheem kullanıcısına yanıt

Hadi gözün aydın ON Akaryakıt 500/100 iade (yeni üye olanlara) ON Akaryakıt 500/100 iade (yeni üye olanlara) 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geldi bakalım sıradaki kampanya ne olacak 😁

bende daha dün enpara konusunda yazdım, bir avantajı yok akbank free kullanın daha karlı dedim linç yedim. bu bankaların adamları burda kartı övüyor, başka açıklaması yok.

akbank şu an eli en bol banka gerçekten. geçen ay 700-800 chip para kazanmışım bir ayda..

• Musty3535123 M kullanıcısına yanıt
    Olur mu, onlarin 100 TL di her kesin parasından kıymetli, bankanın trollu de hiç çekilmiyor

Bir kere harcama fazla bile, buraya takılan insanlar en bilinçli tüketici grubu, bunun bile farkında değiller

• Market kampanyası ayrı bu ayrı bir kampanya,300₺ akaryakıt 200₺ market harcasam 100₺ iade edecekler miydi?hayır,ama ödül vermeye gelince ikisini bir sayıyor,işim olmaz bir daha

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.