Şimdi Ara

Ön Cama Film??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
9.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar ön cama film hiç sağlıklı bir uygulama değil bence kimseye tavsiye etmem

2 yıldır kullanan arkadas büyükşehirde yaşamıyor galiba yoksa 2 yılda o aracı 30 kez çevirip filmleri kazırlar
  • Bence yaptır, ben bugün yaptırıyorum , hepsi 2 numara, ön cam en açığından 1 numara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhan AŞAR

quote:

Orijinalden alıntı: nova730

quote:

Orijinalden alıntı: koraygokhan

Ön cama film yaptırdım aradaşlar.
    acaip bir faydası var ısı konusunda.... ne direksiyon yanıyor nede koltuklar... deri olmasına rağmen...

görme konusunda bir sıkıntı yaşamadım. üstelik gözlükte kullanıyorum. araç içinde güneş gözlüğü falanda kullanmıyorum artık...

ceza konusunu bilemem ama diğer yönlerden kesinlikle tavsiye derim.

hayırlı olsun hocam. benim de merak ettiğim bişey var. herkes bu cam filmi olayını gösteriş için sanıyor.
    benim annemde güneş alerjisi var. güneşli günlerde dışarı çıkamıyor. onun için uzun yol planlarını hep gece yapmak zorunda kalıyoruz.
    ayrıca gün içerisinde de şehir içinde biryere gitmek eziyet oluyor kadına. doktora zor götürüyoruz.
    şimdi böyle bir durumda bu gösteriş için yapıldığını düşünen arkadaşlar siz olsanız ne yapardınız.

böyle bir durumda doktor raporu varsa polis ceza yazmıyormuş. ama ruhsat anneme değil bana ait. arabayı da sürekli kullanan benim.
    yanımda annem yokken polise nasıl laf anlatacaz? yok ben annemi bindiriyorum, onun güneş alerjisi var deyince polis hadi len diyo, basıyo cezayı.
    hadi buyrun bakalım, napacaz? çözümleriniz nedir?

Hocam bu tür durumda polisle muhattap olmana bile gerek yok...Direk anneni cildiyeciye götüreceksin, rapor alacaksın. Sonra bu rapor dahilinde cam filmini ruhsata işleteceksin...(yani yasal olacak) sonrasında polise durumu anlatmana bile gerek kalmaz...Çevirirse gösterirsin ruhsatı susar...

hocam zaten rapor var elimde. ama raporun ruhsat sahibi adına olmadığı durumlarda ruhsata işletemiyorsunuz diye biliyorum. sen eminmisin annem adına rapor varken ruhsata filmi işletebileceğime?

• Resmi olarak ruhasat film işletilemez, Renkli cam takılabilir ve ruhsata işletilebilir, diye biliyorum ben.
    Camlara film taktıracaksanda ön cam hariç diğer camlara taktır, çok koyu olmasın.
  • Bu film işi iyi güzelde bi yerde okumuştum özellikle ön cam bir kaza anında eğer darbe almışsa parçalanıp paramparça olmak için dizayn ediliyomuş ki hem çıkması kolay olsun hemde cam parçaları sürücü ve yolcuları kesmesin.. Görüş ten ziyade o kötü bir durum..
  • güneşle alakalı rahatsızlığınız varsa lazerle camı kararttırıp ruhsata işletmenizi tavsiye ederim filmle uğraşmayın kıl bi polise denk gelirsen hem ceza yiyosun hemde arabanı bağlatıyo sonra parktan çıkmak için filmleri tırnağınla sökmen gerekiyo yanında aparatın yoksa...
  • Arkadaşlar ben ön cam dahi yaptırdım bugün ve çok memnunum açtık ton görüşümü hiç engellemiyor güneşi kesiyor ve rahat bi sürüş sağladı bana gerçekten çok rahat oluyor tavsiye ederim tabi ki açık ton olması şartıyla Avcılarda LLumar bayiisi var orda çektirdim ATC 50 En Açık Ton Sadece Ön Camlara Uygulanan Bi Film ßenden Size Hemen Ön Camınıza Film Çektirebilirsiniz $idetle Tavsiye ediyorum :))

LLumar'dan $a$mayın
  • On cam filmi gercekten gunesten koruyor mu? Ise yariyor mu? Biri yaptirin, digeri yaptirmayin demis forumda. Artilari eksilerini anlayabilmis degilim.
    Kullananlar varsa paylasabilir mi goruslerini?

Arka camlar zaten koyu renk. On yanlar ve on cama saydam film yaptirmayi dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geronimoblack -- 22 Ocak 2013; 11:11:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geronimoblack

On cam filmi gercekten gunesten koruyor mu? Ise yariyor mu? Biri yaptirin, digeri yaptirmayin demis forumda. Artilari eksilerini anlayabilmis degilim.

Arka camlar zaten koyu renk. On yanlar ve on cama saydam film yaptirmayi dusunuyorum.

benim aracımda da var arabayı ilk aldığımda yaptırmıştım komple yapacak olan arkadaşa en incesini yap dedim tüm camlara geldiğimde aynen bu şekli aldım en koyusunun bi açığını yapmış içerisi mağara gibi olmuş söktürtmekte işime gelmedi açıkçası şimdi güneşli havalarda mukemmel gözlük takmaya gerek yok dıştan bakıldığı zamanda güzel duruyo ancak akşamları bazen farlar yanmıyomu acaba diyip inip kontrol ettiğimde olmuştur.günduz çok iyi ancak gece tam bi facia sanırım yakın zamanda söktürecem hanımla birbirimize girdik

• quote:

Orijinalden alıntı: yıldızyıldız

quote:

Orijinalden alıntı: Geronimoblack

On cam filmi gercekten gunesten koruyor mu? Ise yariyor mu? Biri yaptirin, digeri yaptirmayin demis forumda. Artilari eksilerini anlayabilmis degilim.

benim aracımda da var arabayı ilk aldığımda yaptırmıştım komple yapacak olan arkadaşa en incesini yap dedim tüm camlara geldiğimde aynen bu şekli aldım en koyusunun bi açığını yapmış içerisi mağara gibi olmuş söktürtmekte işime gelmedi açıkçası şimdi güneşli havalarda mukemmel gözlük takmaya gerek yok dıştan bakıldığı zamanda güzel duruyo ancak akşamları bazen farlar yanmıyomu acaba diyip inip kontrol ettiğimde olmuştur.günduz çok iyi ancak gece tam bi facia sanırım yakın zamanda söktürecem hanımla birbirimize girdik

Tesekkurler yanitiniz icin. On cama 0 numara yapacaklar. Arka yanlar zaten karartilmis cam. On yanlara ise acik renk yapilacak. 5 yil garantisi var dendi. Yapacak kisi de cok titiz ve iyi niyetli biri. Ona da cok guvendim acikcasi.

Bu arada yasa degisti bu konuda simsiyah olmadikca trafikle sorun olmuyor dedi. Kendisinde de varmis.

Honda kasko garantisi altinda kendi yetkili bayiinde yaptiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geronimoblack -- 22 Ocak 2013; 12:13:15 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.