Şimdi Ara

ÖN DİŞE KANAL TEDAVİSİ BEYLER YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
18.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Özel doktora 3 kanal 9 dolgu olmuş biri olarak söyleyebilirim ki baştaki iğne batması ve doktor en derinlere inerken sinire dokunursa anlık(hani dirseğini bi yere vurusunda şimşek çarpmış gibi olur) öyle anlık(0.088ms) bi batma acısı oluyor. Ayrıca iltihap tadının ve kokusunun ağzına gelmesi acıdan daha çok koyuyor, bir de o makinayla dişine su verdiğinde iltihap ağzına ağzına geliyor, ağzını kapatamıyorsun dilini bile oynatamıyorsun da yutmak zorunda kalıyorsun ya.. İşte öyle bi şey.

Edit : ayrıca bi makina vardı böyle beynini sarsan şekilde, genelde üst dişlerde hissettiriyor, alt dişimde hissetmedim. Üst dişi delerken mi düzlerken mi bişey yapıyor, tırtırtır titretiyor adamın beynini sarsıyor makina, pek hoş değil. Sen en sağlamı tedavi olurken gözleri kapat ve makinaların ne yaptığını, ne işe yaradığını tahmin etmeyi düşün. Şimdi burda bunu söyleyerek belki seni korkutuyorum ama abartılacak bir şey değil Sen 1 tane olacaksın ben 3 tane kanal oldum üstüne 9 tane dolgu, yani ilkler geçtikten sonra basit rutin bir şeymiş gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4308AE4A3 -- 4 Ağustos 2016; 15:27:55 >

• Ben ozelde yaptirdim bir ay once neyinden korktun??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.