sökerken boyayıda alıp götürüyor diyorlardı . 5-10 sene sonra sökerken boyayıda alırsa cinnet sebebi. |
ÖN KAPUT KORUMA (2. sayfa)
-
-
Boyayı götürmeyeceğini garanti ediyorlar stek te ama şuan fiyatlar 50 60 bin arasında olmuş sedan araç komple kaplama stek marka için kafayı yemişler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
boyayı sökerse tüm masraf benim + değer kaybını karşılarım diye veriyor mu bir yazılı belge ? yazılı olmayan herşey yalandır bunu hiç unutmayın . 60 bin e yaptıran enayi var demek ki adam o fiyatı çekiyor.
-
Benim 2016 model aracımda vardı. Aracı aldığım kişi alırken yaptırmış. Ben geçen ay sıcak su ile söktüm. Boyayı alıp götürme falan olmadı. Altı da tertemiz duruyordu ama 2-3 yerde taş izi vardı. Filmi delip kaputtaki boyaya bile zarar vermiş.
-
60 bin tl mi?
Yuh.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
orta sınıfın zaten alım gücü kalmadı bari parasının hesabını bilmeyenleri kazıklayalım demişler.
-
Sadece kaput yeterli bence. İlk aracımı sıfır aldım kaputta taş izleri oldu resmen astara kadar delen de olmuştu. Satarken sıkıntı olmadı ama kullanırken benim hoşuma gitmedi o izler.
İkinci aracımı alınca hemen kaput filmi yaptırdım. Memnunum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam aracınız yeniyse komple yaptırın ben yaptırmadığıma pişmanım. Kaput delik deşik oldu tavanda kuş pisliğinden yandı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim aracın ilk sahibi yaptırmış. Şu an kaput kötü durumda. Boyası atmış gibi duruyor ama boya atması gibi de değil. Ya da boyayı soldurmuş. 1-2 yere sordum yapılır ama biz yapamıyoruz dediler. Özetle paranla rezillik.
Taş geliyorsa gelsin, iz oluyorsa olsun. Hiç gerek duymam böyle şeylere.
-
Hala tavsiye ediyor musunuz hocam? Uzun dönem kullanıcı yorumları nedir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kaput korumada pişman olursun taşın veya cismin kaputa degilde fara, cama, çamurluk veya tavan ucuna gelme ihtimalinide unutmamak gerek.
Kaput korumayı belirli zamanda yenilemek gerekiyor, boyaya zarar veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaput koruma, ppf felan filan.
Bunlar tamamen pazarlama ve satış taktiği.
Ben yıllardır yemedim yemeyide düşünmüyorum, Allah yedirmesin :)
Kaput korumaya, ppf kaplamaya 20-30 bin isteyenler var.
Çarpılırsınız vermeyin bu paraları :)
-
Stek yaptırmayın desteği yok açılan yerleri garantiden karşılayıp yenilemiyorlar geri dönüş bile yapmıyorlar umurlarında değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X