96 model bir corsa için bence fiyat yüksek kapıtın değişmesi önemli değil ama başka araçlarada bak derim.
12 yalındaki aracın orjinal olmasını beklemek saflık olur allahtan adam kaputu demiş
sen yğinede baktır tabi ama biraz mantıklı olmak gerek 12 yaşındaki arabanın kusurları olacaktır elbet tavanında problem yoksa ve şaşsiyle oynanmamışsa alınır
ama o fiyat çok yüksek bence verilmez
quote:
Orjinalden alıntı: maksimumhız
quote:
Orjinalden alıntı: avdr
quote:
ön kaputtan genelde bir şey olmaz araba çok da değerinden kaybetmez, biz ön kaputu değişen arabaları değişensiz arabalarla aynı fiyata satıyoduk, ama servise kesinlikle götür çünkü arabanın arka çamurluğu ve tavanında bir hasar olmaması gerekir, esas arka çamurluklarla tavanda, şasede bir şey olmayacak onun dışındaki problemler çok büyük sorun olmaz diyorum bir de motoru çalışsın, şanzımanında, vites kutusunda sorun olmazın, mesele yok
Arka çamurluk değişmişse ok. araç sağlam bi hasar almıştır. ama değişen olmayıp sadece boya olunca nasıl bir muamele yapıyorsunuz? Çok değer kaybı olur mu bu durumda. Benim arka çamurlukların ikisi de boyalı sürtünmeden dolayı. bagaj kapağında bişey yok ama.
Aracın markasına modeline de bağlı, mesela eski araçlarda çok fiyat oynamaz, ama aracınız yeniyse ve değeri yüksekse çok oynar, aracınızı söylerseniz tahmini bir fiyat söyleyebilirim.
2002 mondeo ghia. lüks paketli (sunroof+deri döşeme+rezistanslı ön cam+elektrikli koltuk) ve otomatik şanzımanlı.
işin ehli bir servise göstermek en mantıklı yolu
quote:
quote:
quote:
quote:
ön kaputtan genelde bir şey olmaz araba çok da değerinden kaybetmez, biz ön kaputu değişen arabaları değişensiz arabalarla aynı fiyata satıyoduk, ama servise kesinlikle götür çünkü arabanın arka çamurluğu ve tavanında bir hasar olmaması gerekir, esas arka çamurluklarla tavanda, şasede bir şey olmayacak onun dışındaki problemler çok büyük sorun olmaz diyorum bir de motoru çalışsın, şanzımanında, vites kutusunda sorun olmazın, mesele yok
Arka çamurluk değişmişse ok. araç sağlam bi hasar almıştır. ama değişen olmayıp sadece boya olunca nasıl bir muamele yapıyorsunuz? Çok değer kaybı olur mu bu durumda. Benim arka çamurlukların ikisi de boyalı sürtünmeden dolayı. bagaj kapağında bişey yok ama.
Aracın markasına modeline de bağlı, mesela eski araçlarda çok fiyat oynamaz, ama aracınız yeniyse ve değeri yüksekse çok oynar, aracınızı söylerseniz tahmini bir fiyat söyleyebilirim.
2002 mondeo ghia. lüks paketli (sunroof+deri döşeme+rezistanslı ön cam+elektrikli koltuk) ve otomatik şanzımanlı.
aracınız normalde 22000 -23000 YTL eder, 1500 -2000 YTL düşersek yaklaşık 20000 YTL civarında eder, tabi kilometresi azsa, örneğin 50000 den azsa, aşırı derecede temiz kullanılmışsa, servis bakımlı falansa o zaman değerinde satabilirsiniz ama biraz daha uğraşmanız gerekir tabii
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Şöyle diyim, bütün bakımları otokoçta yapıldı. niçin boyandığı da servis kayıtlarında mevcut. km 95.000. tartarini marka sıralı lpg var, 80.000'de takıldı. İçinde hiç yıpranma yok, yeni gibi. dışı da dediğim gibi, sürtünen yerleri falan boyattım pırıl pırıl oldu.
Bu arada, siz galerici misiniz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme