Şimdi Ara

Ön Ödemeli Kartlar (Encard,Nuvo) Hakkında Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar paybyme, paypal ve ininal gibi ön ödemeli kartları kullanımdım ancak paybyme ve paypal hizmeti kesti ve ininalide pek kullanışlı bulmuyorum. Biraz araştırdıktan sonra encard ve nuvo tlcard diye iki kart buldum. Tam olarak ön ödemeli kart sınıfına giriyorlar mı bilmiyorum? Ancak anladığım kadarıyla parayı yükle harca mantığı var bunlar dışında bildiğiniz kartlar varsa yazarsanız sevirim şimdi sorularıma geçeyim.

1. Encard heryerde geçiyor mu?
    2. Encard'a para yüklerken kartı takıp direk yüklüyor muyuz yoksa kartsız işlemden tc ile falanla mı yükleme yapıyoruz?
    3. Nuvo TLcard nedir? Sitesi hiç bir sorumu cevaplamadı bu kart ininal gibi para yükle harca kafasında mı?
    4. Nuvo TLcard ücret kesiyor mu?
    5. Son olara en önemli sorum bu iki sitede yapı kredinin ve ikiside TLcard diye geçiyor ikiside aynı kart mı?
    http://www.tlcard.com.tr/tl-card/kullanim-ucretleri-ne-kadar.aspx
    http://www.nuvo.com.tr/nuvo-nedir/nuvo-ogrenci/urun-ve-hizmetlerimiz/detay/nuvo-tlcard-ve-kredi-kartlari/nuvo-tlcard.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shallow Bay -- 12 Mayıs 2016; 18:29:40 >

• 1 evet
    2 para çekerken kartsız çekebilirsin
    3 evet
    4 hayır
    5 nuvoya başvurunca tl cardda veriliyor ama onu kullanmıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuscleTower

1 evet
    2 para çekerken kartsız çekebilirsin
    3 evet
    4 hayır
    5 nuvoya başvurunca tl cardda veriliyor ama onu kullanmıyorsunuz

Enpara mı yoksa nuvo mu tavsiye edersiniz? Verdiğiniz cevaplar için teşekkürler.
  • Shallow Bay kullanıcısına yanıt
    2 side var bende ama enpara başkadır derim.enparayı kesin alın yani ref olabilirim isterseniz ağaç dikiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enpara ve nuvo benzeri cepteteb'i de öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.