Şimdi Ara

ön panel ses ve mikrafon sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
9.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dahili ses ALC662
    Ses kanalları 5.1

yazıyor. ne demek bu?

BİOSTAKİ AYARLAR BÖLEYDİ

AZALIA AUDİO(auto) ( bu AZALIA ne demek onu anlamadım )
    always you to set the HD audio mode. configuration options (disabled) - (auto)

front panel select (hd audio)
    always you to set the HD audio mode. configrasyon options( AC97) - ( HD AUDİO).

unutmadan Daywalker28 ve diğer arkadaşlar yardımlarınız için tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfbhkn1907 -- 26 Ağustos 2010; 13:07:51 >
  • 5.1 ses kartı demişler ama resimlerinden gördüğüm kadarıyla senin anakartın üzerinde normal ses çıkışı var sadece.
    5.1 demek 5 hoparlör + 1 subwoofer bağlanabilir demek. arkada 6 tane jak girişi vardır. 1i mik., 1i hat girişi, diğerleri hoparlör bağlamak için.

AZALIA ses kartının modeli tarzı birşey olması lazım. Diğer ayarlar konusunda net birşey söyleyemiyorum... Bir problem olursa en iyi yöntem deneme yanılma =)
  • arkadaşlar ben galiba daha sorunda en baştayım. benm de asus M2N68-AM SE2 anakartım var ama ben daha AAFPde neyi nereye takacağımı bilmiyorum. sadece elimde beyaz bir kablo var bir ucunda 3 girişli ve 5 girişli iki siyah kablo diğer ucunda da küçük küçük 7 tane soket var. anakartta bu dediğim AAFP yazan yere denedim olmadı. mic1 ve mic2 yazan küçük soketleri nereye takıcam ben:(((((((((((
  • bizim insanımız çok yardımsever gerçekten.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.