Şimdi Ara

Ön plakayı takmazsak sıkıntı olurmu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim pek fazla bilgim olmadigi icin sormak istiyorum.

Bir ara gordugum bi Lamborghini Huracan'da on plaka vardi ama baska bir gordugum ayni marka&model arabada plaka takili degildi on tarafta.

Ferrari veya Lamborghini kullananlara ozel bir jest mi bu pek anlamadim acikcasi. Yani takip takmamak sanirim sadece sahibinin keyfine kalmis bir durum olmali?

Yani milyon liralik araba olmasinin disinda herhangi bir sebebi daha var olabilir mi?
  • Plaka oynama olayıda son moda. Cam filmi işi bitti sora plakada. Bunuda geçince neyiyle oynayacaksınız merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Son kanun güncellemesine göre aracınız bağlanabilir, plakasız dolaşmayın.

Evet lüks spor otomobillerde ön plaka yok ancak onlar zaten izne tabi, tabi pahalı arabaya binene kimse ne ön plaka soruyor, ne motor-eksoz gürültü seviyesi.

V12 Lambo'dan çıkan ses şahinden çıkınca niyeyse millet çevreci kesiliyor, gürültü kirliliğinden bahsediyor ama milyonlarca liralık araçlardan o ses gelince herkes ağzı açık izlemekle yetiniyor.

Lambo nun gece gurultu yapma orani Bagdat caddesinde oturmuyorsan veya İstinye falan %0.001
  • geçen ay yedim ön plaka yok diye...90 tl para sorun degil ama plakayı taktırana kadar aracı brakmıyorlar...yani bu aralar trafik polisleri güzel çalışıyor ...saygı duydum valla..inşallah hep böyle devam eder uygulama...
  • Su arabada standart tutmaniz gereken 2 parca metal var. Ve aracla ilgili her sey bitti sizin gozunuze sadece bu mu takildi?

Plakasini app yapanlari yok reklamcidan pleksi harf taktiranlari falan anlamak mumkun degil. Arabalarin butun tasarimi bitti, butun dunyada standart olan tek parca olan plaka kaldi.

Suanda app olana harfi gozukmeyene bile 400 lira ceza kesiyorlar. Ama siz odersiniz cezayi onemli degil.
  • Polisten polise fark eder bu durum, adama dersin "abi düştü idareten koydum taktırmaya gidiyorum" ben cezamı yazayım yinede git diyebilir :) Birde şöyle bir durum var, malum canlı bomba olayları sebebiyle bu tarz durumlarda daha titizler, plakasız bir araç fazla dikkat çekebilir.

Fantezi aramaya gerek yok hocam bırakın, önde kalsın
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Reis sen hondayı satip bmw mi aldın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fistful of Dollars

Benim pek fazla bilgim olmadigi icin sormak istiyorum.

Bir ara gordugum bi Lamborghini Huracan'da on plaka vardi ama baska bir gordugum ayni marka&model arabada plaka takili degildi on tarafta.

Ferrari veya Lamborghini kullananlara ozel bir jest mi bu pek anlamadim acikcasi. Yani takip takmamak sanirim sadece sahibinin keyfine kalmis bir durum olmali?

Yani milyon liralik araba olmasinin disinda herhangi bir sebebi daha var olabilir mi?

İlgili kanunun ilgili maddesinin söylediğine göre :

d) Takılacak yerlerin uygun olmaması halinde tescil kuruluşunun izni ile;

1) 11x52 santimetre en ve boyundaki ön plaka arkaya taktırılabilir.

Yani tescil kuruluşumuzun izni üzerine araçta ön plaka olmaksızın, tek arka plaka olacak şekilde trafikte dolaşabilir. Bazı radarlar aracın sadece önden fotoğrafını çektiği için bu tip araçlar ceza da almayabiliyor aşırı hızdan. Bizzat yakın arkadaşımın Porsche Panamera aracında ön plaka yok ve 7/24 sabit radar bulunan günlük güzergahında 200lü hızlar görmesine rağmen 1 kuruş radar cezası ödemediğini biliyorum.Aynı güzergahta ben aracım kamyonet diye 100le radara girip ceza ödedim.

Ayrıca @TheCaliph_ %0.001 olması birşey ifade etmiyor. Kanun herkes için geçerlidir. Ama ülkemizde adalet parası çok olanın lehine işliyor bunu her gün görüyoruz.
    Çok parası olan V12 6000cc ile yeri göğü inletirken kimse birşey demiyor ancak yoksul vatandaş 1.6sına eksoz modifikasyonu yapınca trafikten men.

• Hondacılarda bu vardır hep. Niyeyse o ön plaka rahatsız eder
  • CyberBot kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle ustat. Bmwye geçiş yaptim. Apacilerin evresi gibi oldu hafiften bizimkisi. Bi sahinim eksikti. Malum Sahin>Civic>Bmw Tabi apacilikle isimiz yok bizim
  • Ehliyet sınavına kkimliksiz ggelen adamlara plaka da batıyor, git bisiklete bin kardeşim
  • yok hocam ne olacak arkayı da çıkar trafikte seni arabandan tanırlar zaten
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ne aldınız
  • Ön cama şöyle çaprazlamasına yapıştırırsın artık plakayı.
  • CyberBot kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. 2004 318i aldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ned_Starkk

Ehliyet sınavına kkimliksiz ggelen adamlara plaka da batıyor, git bisiklete bin kardeşim

Hede hödö

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 19 Kasım 2016; 10:59:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Teşekkürler. 2004 318i aldim.

Hayırlı Olsun Hocam.Allah Kaza Bela Vermesin.
  • Amin cümlemize insallah. Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Amin cümlemize insallah. Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin

Amin Hocam, Allah Razı Olsun,Allah daha iyilerini herkese nasip etsin inşallah.
  • Cahil vatandaş devlete masraf.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.