Şimdi Ara

On Sekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr. Who

quote:

Orijinalden alıntı: hücreçeperi

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Açıkçası Trakya Üniversitesi daha iyi diyorlardı. Ama ortamı yerinde gidip gördüm. Ne Edirne'yi ne Tıp Fakültesi'ni beğendim. Hastane ortamı çok kötüydü. Eğitimi daha kötü olabilir ama Çanakkale'de daha mutlu olacağımı düşünüyorum. O yüzden fikirlerinizi bekliyorum.

Siralama kac

8228

kocali yazsana niye canakkale yaziyon bi de 10700ile kapamis benim 10762 girilir mi sence

Sizin Çanakkale'ye girme ihtimaliniz benim Kocaeli'ye girme ihtimalimden yüksek. Ayrıca ben Kocaeli'yi ne şehir ne eğitim olarak biliyorum o yüzden kararsızım açıkçası.

10yil kocaelide yasadim harika bir sehir insani da cok iyi hastanesi de saglam baya buyuk benim siralamam olsa gozum kapali yazardim

Zaten bu kararsızlıkla bütün tıpları kılavuza göre sıralayıp öyle tercih yapacağım. (Konya-Kayseri hariç)

Benim sıralamamda 8520 Ben de senin gibi kararsızım bu aralar acaba Konya Kayseri yazmamanın bir sebebi var mı?Varsa paylaşabilir misin?

• Omnivor O kullanıcısına yanıt
    Tutucu şehirler olduğu için. Ben oralarda yaşayamam gibi geliyor. Yoksa eğitim olarak hiçbir fikrim yok.@Omnivor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Who -- 8 Temmuz 2014; 14:18:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Who kullanıcısına yanıt
    Bence eğitimi ön plana alman senin için daha faydalı olur.Bir de Çanakkaleye gelinceye kadar Omü,Sakarya,İkçü var onları düşünmüyor musun?
  • Omnivor O kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ama şehir de önemli çünkü en az 6 sene orada yaşayacağız. Ben zaten hepsini düşünüyorum ama kararsızım

• arkadaşlar urap sıralamasını göre tercih yapmayın kesinlikle.Üniversite beklentilerimiz,Aile durumunuz vs. bir çok parametriye göre tercih edin.Mesela GATA
    7. sırada fakat orda hayatta okunmaz.Yani çok çok mecbur kalınmadıkça yazılmaz ora.Yada KTÜ kocaeli veya inönü tıptan iyi değil (kötü demiyorum).Başkentte keza aynı şekilde sıralaması gereksiz yüksek.Bu sıralama belki akademik makalelere göre sıralanıyor fakat siz orda makale yazmayacaksınız veya yüz nakli yapmayacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben canakkaleliyim üniversite hakkında bilgi veremem ama canakkale gelismememis bir sehır gecen sene bigada alısveriş merkezi acıldı dusunun. geneli yol koy yani sakin sıkıcı denebilir. lapseki tutucudur biraz ama biga ve koyler oyle degil yani gordugum. insanlar canayakın cok konuskandir koyde yemege oturdugun an misafir basar. sormak istedigin soru olursa cevaplarim. İstanbul gibi buyuk bir sehirdeysen zorlanirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: magdurem

ben canakkaleliyim üniversite hakkında bilgi veremem ama canakkale gelismememis bir sehır gecen sene bigada alısveriş merkezi acıldı dusunun. geneli yol koy yani sakin sıkıcı denebilir. lapseki tutucudur biraz ama biga ve koyler oyle degil yani gordugum. insanlar canayakın cok konuskandir koyde yemege oturdugun an misafir basar. sormak istedigin soru olursa cevaplarim. İstanbul gibi buyuk bir sehirdeysen zorlanirsin

Ben Tekirdağ'dayım ve geçen gün ortam nasıl bakmak için Çanakkale'ye gittik. Merkez bence çok güzeldi Tekirdağ'dan sonra. Ben çok beğenmiştim Çanakkale'yi. Ama siz yaşadığınız için daha iyi biliyorsunuzdur. Öğrenci şehri diyorlar Çanakkale'ye. Ama tıp fakültesi çok beğenilmiyor maalesef.

• ben Istanbuldayım, o yuzdende oyle geliyor olabilir

Çanakkaleliyim ve sürekli de giderim Çanakkaleye. İlçeleriyle merkezini bence çok karşılaştırmamak lazım Çanakkalenin merkezi çok güzeldir,huzurludur. Tıp fakültesi kendini geliştirmek için çok çalışıyor ve iyi işler yapıyor. Yeni ve dinamikler ismini duyurmak için istekliler. Ben de düşünüyorum ve araştırma yaptım kötü bir şey yok okulda hem şehir hem okul olarak pişman olunacağını düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariikaktus

Çanakkaleliyim ve sürekli de giderim Çanakkaleye. İlçeleriyle merkezini bence çok karşılaştırmamak lazım Çanakkalenin merkezi çok güzeldir,huzurludur. Tıp fakültesi kendini geliştirmek için çok çalışıyor ve iyi işler yapıyor. Yeni ve dinamikler ismini duyurmak için istekliler. Ben de düşünüyorum ve araştırma yaptım kötü bir şey yok okulda hem şehir hem okul olarak pişman olunacağını düşünmüyorum.

Teşekkürler cevabınız için. Çanakkale'nin tek kötü tarafı vaka sayısının az olacak olması galiba. Ama bu problem küçük şehirlerin hepsinde var sadece Çanakkale'de değil. Yoksa merkezi çok güzel.

Tabiki öyle genelde büyük şehirlere gidiyor hastalar.Ama bu dediğin sey uzmanlikta daha önemli

• sariikaktus S kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünüyorum. Mesela Çanakkale'de TUS'a iyi çalışıp daha büyük bir şehirde uzmanlığımı yapabilirim.

Tekirdağ'da yaşıyormussun sanırım aileye yakın olmak çok önemli diyorlar ama senin için hayırlısı olsun tabi

• beyler kırıkkale ailemin yanı yerine çanakkale yazdım üste inşallah pişman olmayız deniz,özgürlük falan diye yazdım :)
  • şehir güzel diye doydum dostum
  • hücreçeperi kullanıcısına yanıt
    Dostum edirneyi veya manisayı hiç düşünmedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TusindStykker

Dostum edirneyi veya manisayı hiç düşünmedin mi?

edirnenin eğitimi daha kaliteli ona eminim manisa da izmire yakın aslında ama benim akraba çok çanakkalede ondan yoksa bence edirne daha iyidir hem eğitim hem şehir açısından
  • Ben manisa-edirne-çanakkale şeklinde sıraladım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.