Şimdi Ara

Ön Sipariş Tam Olarak Kaçta Başlar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Az önce ipod touch cihazımı iade için aradığımda ön siparişide sordum.Ön sipariş olmayacak dediler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevermscx

Apple store fiyatları üzerinden tax free indirimi oldu değil mi hocam ?

malesef TR DEN birinden aldım. bana 4400 e patlatı tr fiyatından bile 100 tl pahalı ama yapacak birşey yok, acil telefon lazım çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle arayip bilgi alanlardan teşekkürler...Ama verdikleri cevaplar hep etrafi kiziştirmak için verilmiş cevaplar olarak görünüyor ...bunun sizler için degil size o bilgileri verenler için soyluyorum....

Gecen sene olanlari sizlere aktariyorum ...Satişin başlicagi günün 1 onceki günü sitesinden randevu alinir hale geliyor site...sonrasindada istedigimiz saatte istegimiz modeli bizim için ayiriyorlar 1 saatligine...

Tabi burasi türkiye dedik ayirtma filan olmaz dedik gecen sene burda geçmiş yazilarimada bakabilirler ..kuyruga girmek için gecenin 3 ünde ordaydik gereksiz yere....

Sonra ne oldu 3.cü cihazi alandim....Bir faydasi oldumu a Habere cikmak dişinda olmadi....
    Ama apple bu randevu olayini kaldirmiş ise cihaz ilk gün alinmaz...cidden kuyruga girip almak biraz enailik gibi geliyor bana artik...

Randevu sistemini kaldirmiş olamazlar bence...Bekleyip gorucez..son gün gelsin.....Hadi gecen sene 2000 tl verdik aldik ama bu sene kusura bakmayinda 3500 tl bayilip ta bide gecenin 3 ünden kuyruga giremem ...Okadarda degil...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.