Bildirim
Ön tampon hakkında yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Önce su zımparası ile bol su ile zımparala , sonra pasta al bol bol ov o bölgeyi.. tek yapabileceğin bu.. -
Tum tamponu spreyin renginde boya kokten cozum :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cya__
Aynen bence de öyle yapın hatta arka tamponu da öyle yapın komple olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: OnurD7
quote:
Aynen bence de öyle yapın hatta arka tamponu da öyle yapın komple olsun
pedere çaktırmayayım amacındayım da hepsini boyamak o yüzden mantıklı gelmemişti :D çok mu sırıtıyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: xside93
quote:
quote:
pedere çaktırmayayım amacındayım da hepsini boyamak o yüzden mantıklı gelmemişti :D çok mu sırıtıyor?
Hocam bence sırıtıyor komple boyarsanız her yeri aynı olduğundan anlaşılmaz bence. -
quote:
quote:
quote:
quote:
pedere çaktırmayayım amacındayım da hepsini boyamak o yüzden mantıklı gelmemişti :D çok mu sırıtıyor?
Hocam bence sırıtıyor komple boyarsanız her yeri aynı olduğundan anlaşılmaz bence.
ya pek beceremiyorum rüzgardan zaten lamba altı hafif boyandı belli belirsiz. onu sileyim derken çizmişim birde :D Boyatmaya kalksam ne kadar tutar ön arka
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xside93 -- 22 Haziran 2012; 20:06:50 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam bence sırıtıyor komple boyarsanız her yeri aynı olduğundan anlaşılmaz bence.
ya pek beceremiyorum rüzgardan zaten lamba altı hafif boyandı belli belirsiz. onu sileyim derken çizmişim birde :D Boyatmaya kalksam ne kadar tutar ön arka
Fiyat hakkında pek bilgim yok ama 200TL civarı tutar gibi geliyor
Edit: 400 yazmışım 200 olacaktı daha fazla da tutabilir hiç boyatmadım tamponu bilgim yok maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurD7 -- 22 Haziran 2012; 20:35:02 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X