Bilgisayarımın MSI ana kartını ASUS anakart ile değiştirdikten sonra ön USB bağlayıp birine bir USB alet bağladığımda bilgisayar bir süre sonra kilitleniyor bu olaydan sonra USB bağlamasam bile bilgisayar kendi kendine reset atıyor ya da yine kilitleniyor en sonundada NTLDR dosyası eksik hatası verip açılmıyor bu bilgisayara ikinci formatım problem nerede acaba tavsiyelerinizi bekliyorum(ön USB leri kullanma demekten başka)biostan bir şey yapılabilir mi?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Yok bu bir bilen arkadaşlar eksik bir şey mi yazdık 10 kişi bakmış ama bir cevap yok
Şöyle yardımcı olmaya çalışayım arkadaşım büyük ihtimalle çözersin diye düşünüyorum. USB bağlantılarını yaptıktan sonra bilgisayarının biosuna gir diyeceğim ordan yap ama bu sefer pek tecrübeli değilsen hata yapma ihtimalin var, bu halde kasadaki pili çıkarıp biosun sıfırlanmasını sağlamış olacaksın biraz bekle bi beş dak yeterli olur sonra dikkatli bir şekilde tekrar tak ve yeniden çalıştır. Sorunun bu değil ise power supply nin verdiği güç oranı düşük diyeceğim ama bu da düşük bir ihtimal daha önce böyle bir problem yaşamıyormuşsun... sonra sonucu bi yazarmısın...
bu usb ler neden genelde donma kilitlenme yapar. çoğu anakartta bu sorunu yaşadım. usb den hiç şansım yaver gitmedi.?
Arkadaşım genelde nedeni usb de değildir, usb ye takılan donanımın çektiği güçden dolayı power supply nin güç değerlerinin düşük olmasıdır.... Anakartlarda bi problem olacağını zannetmiyorum....
arkadaşım şöyle bir durum söz konusu az çok anlıyorsan anlatıyım usblerde 4 uç baglıyoruzya msida farklı asusda farklı (eski msi larda) msi--->>>>Vcc_ d-_d+_Gnd Gnd_d+_d-_Vcc asus--->>>Vcc_ d-_d+_Gnd Vcc_ d-_d+_Gnd
buna dikkat etmelisin anakrtın kitapçıgına iyi bak