arkadaşımın telefonundan denedim (benim tel.yok)telefon modelindenmidir bilmiyorum mesaj hep yarım geldi sonra başka telefona taktık sim i buseferde kodu kabul etmedi.(her seferinde yanlış kod dendi)
sonra başka telefondan (başka numara) denedim buseferde telefon değiştirme hakkınız doldu dendi.
forumdestek@donanimhaber.com e mail ile bildirdim ama cevap yada bi şonuç elde edemedim.
yukardaki adrese attığım mail deki telefon numarasına onay kodunu tekrar göndermenizi istiyorum.
+
Aynı sorunu bende yaşıyorum denemediğim telefon numarası kalmadı. Lütfen şu onay kodu sorunumuz için yöneticilerden çözüm bekliyoruz...
@burak74; size onay kodunu tekrar gönderdim. Lütfen kontrol ediniz.
@tr.lucky; sizin numaranız profilinizde gözükmediği için destek tarafından sorun giderilecektir.
tmm. teşekkürler.
bu gün bende onay kodu aldım telefonuma geldionay kodunu girdim yanlış dedi bi daha giriyim dedim 3 kez giriş hakkınız dolmuştur dedi anlamadım ben bişey bu işten... Admin arkadaşlar yardım ederse sevinirim...
benimde böyle bir sorunum var.onay mesajı yollaması için girdim 8 ocakta daha gelmedi bile lütfen şu soruna bir çözüm bulun.