Şimdi Ara

onay kodu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşımın telefonundan denedim (benim tel.yok)telefon modelindenmidir bilmiyorum mesaj hep yarım geldi sonra başka telefona taktık sim i buseferde kodu kabul etmedi.(her seferinde yanlış kod dendi)

sonra başka telefondan (başka numara) denedim buseferde telefon değiştirme hakkınız doldu dendi.

forumdestek@donanimhaber.com e mail ile bildirdim ama cevap yada bi şonuç elde edemedim.

yukardaki adrese attığım mail deki telefon numarasına onay kodunu tekrar göndermenizi istiyorum.

• +
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum denemediğim telefon numarası kalmadı. Lütfen şu onay kodu sorunumuz için yöneticilerden çözüm bekliyoruz...
  • @burak74; size onay kodunu tekrar gönderdim. Lütfen kontrol ediniz.

@tr.lucky; sizin numaranız profilinizde gözükmediği için destek tarafından sorun giderilecektir.
  • tmm.
    teşekkürler.
  • bu gün bende onay kodu aldım telefonuma geldionay kodunu girdim yanlış dedi bi daha giriyim dedim 3 kez giriş hakkınız dolmuştur dedi anlamadım ben bişey bu işten... Admin arkadaşlar yardım ederse sevinirim...
  • benimde böyle bir sorunum var.onay mesajı yollaması için girdim 8 ocakta daha gelmedi bile lütfen şu soruna bir çözüm bulun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doğrulama kodu gelmiyor?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.