Şimdi Ara

Onaylarsanız 2 gün içinde alacağım sistem (2000 TL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Inventus'a biraz baktım haklısınız fiyatları uygun sanırım istanbul konusunda biraz önyargılıydım.

Gelinen son noktada düşüncem:

İşlemci ------ : AMD Phenom II X6 1055T ----------------------------------------------- 241$ Kdv Dahil ----- Nova

Anakart ------: ASUS M4A87TD/USB3 --------------------------------------------------- 124$ Kdv Dahil ----- Nova

Ekran Kartı --- : HIS HD5870 ------------------------------------------------------------ 490$ Kdv Dahil ----- Nova

Ram --------- : HI-LEVEL 4 GB (2*2) 1333 MHz DDR3 Kit (Soğutuculu) --------------------- 115$ Kdv Dahil ----- Exa - Kargo Bedava

Kasa--------- : TRUVATEK PhalanX 250MM Fanlı Big Tower Kasa (PSU'suz)----------------- 100$ Kdv Dahil ----- Inventus Kargo Bedava

Psu---------- : CORSAIR HX Serisi 750W 80+ SILVER tak çıkar kablolu Güç Kaynağı --------- 190$ Kdv Dahil ----- Inventus Kargo Bedava

Hdd --------- : WD 1 TB Green Power 64MB SATA2 --------------------------------------- 87$ Kdv Dahil ----- Exa - Kargo Bedava

TOPLAM : 1347$ = 2020 TL

Sizce değiştirmem gereken birşey var mıdır?

• Son hali gayet iyi olmuş, sadece harddiski C.Black almaya bak.

32/64mb cache 'te çok önemli değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion06

Önerileriniz için teşekkür ederim.
    Inventus'a biraz baktım haklısınız fiyatları uygun sanırım istanbul konusunda biraz önyargılıydım.

Gelinen son noktada düşüncem:

İşlemci ------ : AMD Phenom II X6 1055T ----------------------------------------------- 241$ Kdv Dahil ----- Nova

Anakart ------: ASUS M4A87TD/USB3 --------------------------------------------------- 124$ Kdv Dahil ----- Nova

Ekran Kartı --- : HIS HD5870 ------------------------------------------------------------ 490$ Kdv Dahil ----- Nova

Ram --------- : HI-LEVEL 4 GB (2*2) 1333 MHz DDR3 Kit (Soğutuculu) --------------------- 115$ Kdv Dahil ----- Exa - Kargo Bedava

Kasa--------- : TRUVATEK PhalanX 250MM Fanlı Big Tower Kasa (PSU'suz)----------------- 100$ Kdv Dahil ----- Inventus Kargo Bedava

Psu---------- : CORSAIR HX Serisi 750W 80+ SILVER tak çıkar kablolu Güç Kaynağı --------- 190$ Kdv Dahil ----- Inventus Kargo Bedava

Hdd --------- : WD 1 TB Green Power 64MB SATA2 --------------------------------------- 87$ Kdv Dahil ----- Exa - Kargo Bedava

TOPLAM : 1347$ = 2020 TL

Sizce değiştirmem gereken birşey var mıdır?

hdd yi değiştir. bir de işlemci soğutucusu ekle, işlemcinin stok fanı seni rahatsız edebilir.

http://www.sanalmarketim.com/urun/f3035a89aef0ff1b2d3eeb330f81b860/GELID-Tranquillo-CPU-Sogutucu-AM2+-AM3;-Lga775-1156-1366-(120mm-PWM-Fan-Hediye)

diğer parçalar çok iyi olmuş. uzun süre değiştirmeden kullanabilirsin.

• Önerileriniz için çok teşekkür ederim.

Sayenizde hem güncel bilgilere ulaşabildim hem tartışmasız kafama yatan bir sistem oluşturdum.

Hdd için WD 1 TB 7200 RPM 32MB SATA2 (Caviar Black) 101$ KDV Dahil Exa alayım diyorum.

CPU Soğutucu konusunda hiçbir bilgim yok fakat sırf soğutucu için sanal marketimden alışveriş yapmayayım diyorum. Nova Exa İnventus'dan alabileceğim bir soğutucu daha mantıklı olabilir.

Nova'da SUNBEAM Core-Contact Freezer 92mm CPU Soğutucu (Intel 775 / AMD AM2-AM3) diye bir ürün var 46$ kdv dahil. Gelid yerine onu tercih etsem olur mu sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion06 -- 6 Ağustos 2010; 0:05:53 >

• Fanı 12cm'lik olan ürünleri al aksi halde hiç alma hocam...

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2404
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3040

Stok durumuna göre ikisinden birini alabilirsin, memnun kalırsın bu ürünlerden

• İşlemci -------- : AMD Phenom II X6 1055T ----------------------------------------------- 241$ Kdv Dahil ----- Nova

Anakart --------: ASUS M4A87TD/USB3 --------------------------------------------------- 124$ Kdv Dahil ----- Nova

Ekran Kartı ----- : HIS HD5870 ------------------------------------------------------------ 490$ Kdv Dahil ----- Nova

Ram ----------- : HI-LEVEL 4 GB (2*2) 1333 MHz DDR3 Kit (Soğutuculu) -------------------- 115$ Kdv Dahil ----- Exa - Kargo Bedava

Kasa----------- : TRUVATEK PhalanX 250MM Fanlı Big Tower Kasa (PSU'suz)----------------- 100$ Kdv Dahil ----- Inventus Kargo Bedava

Psu------------ : CORSAIR HX Serisi 750W 80+ SILVER tak çıkar kablolu Güç Kaynağı --------- 190$ Kdv Dahil ----- Inventus Kargo Bedava

Hdd ----------- : WD 1 TB 7200 RPM 32MB SATA2 (Caviar Black) --------------------------- 101$ Kdv Dahil ----- Exa - Kargo Bedava

CPU Soğutucu---: SUNBEAM SB-CR-CCTF1366 ---------------------------------------------- 65$ Kdv Dahil ----- Inventus Kargo Bedava

TOPLAM : 1426$ KDV Dahil = 2140 TL

Bugün bir aksilik olmazsa siparişleri vereceğim.

• Hocam hayırlı olsun şimdiden gayet güzel sistem Benden bir öneri kasayı yan tarafı fansız olandan al derim. Malum cpu soğutucuyu taktığında yandaki fanı çıkarmak zorunda kalabilirsiniz. Kasanın eni kaç cm bilmiyorum ama ona dikkat edip alın derim. Sunbeam CCF`nin tam boyutu 16 cm işlemci yüzeyinden kasa yan kapağına kadar en azından 22 cm falan olmalı ki anakartın boşluk payı 25cm`lik kasa yan fanı hep beraber mutlu mesut çalışabilsinler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.