Şimdi Ara

Onboard ekran kartı directx yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Vga bağdaştırıcısı güncel desin ona takılmayın o Windows güncellemesi. Aşağıdaki linkten sisteminiz için olan sürücüleri kurmanız gerekiyor. Audio - Chipset - Graphics özellikle bu 3 sürücüyü indirip kurun. Yalnız bilmeniz gereken birşey var; bilgisayarınızın sürücü tarafında Win 7 desteği yok. Ancak Windows Vista sürücülerini indirip kurabilirsiniz. Size vereceğim linkteki sürücülerin hepsi Vista sürücüsü. Ancak Win 7 kurulu sisteme de yükleyebilirsiniz. Buna rağmen hata devam ederse Vista ya da Xp gibi eski sistemlerden birini kurmanız gerekebilir. Çünkü Vista sonrası için elinizdeki bilgisayara ait sürücü desteği yok.

64 Bit Sistem İçin:https://support.hp.com/us-en/drivers/selfservice/hp-compaq-dc5750-small-form-factor-pc/3253421

32 Bit Sistem İçin:https://support.hp.com/us-en/drivers/selfservice/hp-compaq-dc5750-small-form-factor-pc/3253421

• MexeSs kullanıcısına yanıt
    İlk 2 sini kurdum formattan sonra ses yoktu pcde bu 2 sini kurunca ses düzeldi şimdi graphicsi kurdum 4 tane farklı link vardı ben en üstte olani indirdim ATI ekran kartı sürücüsünü yükledi ve oldu işte bu günlerdir uğraşıyordum gerçekten çok teşekkür ediyorum hepinize yardimlaniriz için çok sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lebronbest L kullanıcısına yanıt
    Rica ederiz hocam. Geçmiş olsun güle güle kullanın
  • lebronbest L kullanıcısına yanıt
    Bilgisayara format atmışsınız ama grafik için sürücüleri kurmamışsınız. Bizde bilgisayara format atan birinin grafik sürücülerini indirmeyeceğini gerçekten tahmin edemedik. :D Windows otomatik olarak sürücü atıyor tabi. Bazen tam teşekküllü bazen de sadece ekranda görüntü olsun yeter tarzında sürücüleri var. Gerçi microsoftun desteklediği bir ekran kartı sürücüsü ise otomatik olarak tam teşekküllü kuruyor ekran kartı sürücülerini. Yoksa elle indirip kurmanız gerekiyor.

Neyse sıkıntınız çözülmüş. Ben cevap yazana kadar arkadaş cevaplamış zaten. Pazar malum dışarı çıkıyorsunuz. :)

Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.