Arkadaşlar dizüstü bilgisayarın ekran kartı onboard olursa ne gibi zararları oluyor ? şimdiden tşk.
nie arkadaşlar kimse bişi yazmıo yhaa ???????
Eksisi olması sözkonusu değil. Sadece hangi amaçla kullanacağına bakıp ona göre onboard mu yoksa bağımsız bir ekran kartı mı alacağına karar vermelisin. İnternet, Ofis, Word vb. uygulamalarsa kullanım amacın sana onboard ekran kartının eksisi değil artısı olur ki hem daha ekonomik olur hem de daha uzun süreli pil kullanma konusunda sana avantaj olur. Ancak Oyun, grafik, video vb. uygulamalar üzerinde çalışacaksan kesinlikle bağımsız bir ekran kartı olmalı. Onboard bir ekran kartı bunları kaldırmaz. Dediğim gibi tamamen kullanım amacına bağlı
onboard ekran kartlı olanları "hiç" oyun oynamıyorsan tercih etmelisin. arada özenip oyun oynamak istersen biraz fazla verip harici ekran kartlı olanı tercih et bence. ilk dizüstümde ona dikkat etmedim sonra çok pişman oldum. değiştirme imkanın olmadığını da düşün ona göre bir tercih yap. saygılar
performans istoyorsan istediğin performansı almakta zorlanırsın eger ben cizim yaparım oyun da arada oynamayı severim,hd dvd izlerim diyorsan bu konularda uzmanlıgına göre bir kart tercih et onboarddan uzak dur mutlaka.paylaşımlılardan başla özel kartlara dogru açıl.ama ben bilgisayarımda office kullanırım iş yerimde muhasebe hesapları tutarım internette cok dolaşır msn yi kullanırım diyorsan uzun pil ömrü ucuzlugu yanına kar kalmak üzere onboard tercih et.