Şimdi Ara

Önce-Sonra ben (Ss'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk fotodaki samimiyeti kaybetmişsin :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam samimi birine benziyorsun :D

• quote:

Orijinalden alıntı: 2to2

İlk fotodaki samimiyeti kaybetmişsin :(

Aynen ilk fotodaki o ruh diğerinde yok dh yi samililiği ile seviyorum

• Hocam yediğim kazıklar ve globalleşen dünya sebebi ile samimiyetimi kaybetmiş olmam muhtemel. Sizin perspektifinizden öyle gözüküyor ama böylesi emin olun daha iyi
  • Süper kanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biiiiip B kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam
  • AvenidaYork kullanıcısına yanıt
    Hocam tip olarak kastetmiştim ben :D Şimdi çok ciddi kas yapmışsınız bir de demek istediğim hani biraz daha sinirli gibi
  • exotic. kullanıcısına yanıt
    Son iki yıldır kendimi spora verdim hocam nerdeyse sporsuz bir günüm geçmedi diyebilirim(ilk fotoğraf 100 kiloyken şu an ki halim ise 73 kilo civarında). Buradan da herkese öneriyorum spor iyi bir şey yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvenidaYork -- 5 Ekim 2017; 12:2:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çokomastik

Aynı gömlek bende de var. Sana da en az benim kadar yakışmış

Markası ne hocam

Ben de su an 77yim günlük spor olarak bazı hareketler ve yürüyüsten baska tercihim yok hocam hedef 65 siz ne yapıyorsunuz?

Hocam haftanın 5-6 günü spor yapıyorum, ideal kilomdayım yürüyüş, koşma, bisiklet kısacası kardiyo bol bol yaptım, şu an azalttım kardiyo yapmayı %14 vücut yağ oranım var genelde ağırlık altında çalışıyorum( kas olarak kilo almam hedefim ) düzenli bir beslenme programı ve supplement kullanımı ile aylık program alıyorum spor salonu yetkilisinden hareketler değişkenlik gösteriyor.

Bilgiler için teşekkürler ben 90 kilolardaydım eski fotolara bakınca olmmm bu ne lann dedim sildim hepsini kötü mazileri ardımda bıraktım. Kışın dısarısı soguk oluyor denedım ama spor yapılmıyor hakıkatten yerler ıslak falan evde baslayacagım tekrardan.

Benim eski fotolarım hala durur ara ara bakarım eskiden 100 kilo civarıydım şu an 73 kiloyum insanı iyi motive ediyor bir yerde yaz-kış ayırt etmeyin hocam benden tavsiye sık sık spor salonuna gidin
  • hort
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.