Hd5770 öneririm, kart sessizlik ve serin çalışma anlamında varla yok arası. Bahsedilen kartlar uzun vadede mağdur eder sizi. 1 tanesinin performansı kafi gelmezse 2li kullanırsınız, ama yine de fırın gibi bilgisayarınız olmaz. 2si beraber 1 hd4890 kadar güç harcıyor.
efsane geri döndü
quote:
Orijinalden alıntı: annihilator
quote:
Orijinalden alıntı: Kloroform
quote:
Ama kullanıcı olarak siz oyun deneyimlerine bakacaksınız. Yukarıda bir arkadaş bahsetmiş, açarsın fraps ı, GTX275 SLI ile GTX285 ten fazla FPS görürsün ekranda mutlu olursun, eğer amaç fazla fps alabilmekse. Ama oynanış bakımından GTX285 i olan adam GTX275 SLI yapan adamdan daha akıcı, takılmadan ama 3-5 fps daha az oynuyordur o oyunu. (hemen verdiğim örnek üzerinden yorum yapmayalım, bu sadece bir örnekti. Crysis te değil, grid de olabilir belki bu durum, genişletilebilir yani)
Abartmayın isterseniz.4870x2 ile MS hissedeceğiniz oyun sayısı bir elin parmağını geçmez.İki grafiğe bakıpta zigzag var diye ms var diyorsunuz.Ben size tek gpu ile o kadar çok akıcılık problemi olan oyun ortaya koyarım ki siz bile şaşarsınız.Hatta o akıcılık problemli oyunları çift gpu'da yağ gibi oynarsınız.Bu kadar da iddialı konuşuyorum.
Haa kartın fazla güç çektiği doğrudur.Gpu 1 fazla ısınır.Ama performans anlamında 4890,4870x2'den oldukça geride bir karttır.4870x2'nin performans eşdeğeri 5870'tir.4870x2 ile çok oyun bitirdim.Birkaç oyun hariç MS falan hissetmek mümkün değil.Garantili olduktan sonra gönül rahatlığı ile alınabilecek bir kart.
Gönül rahatlığı ile alırsın ama oyunda tek başına 320w çekebilecek bi kart olduğunu unutmuşsun galiba.
5870 bu kartla aynı performansı, tek gpu'da ve 180W'de veriyor. Aradaki 140w elektrik faturasına ciddi ölçüde yansır.
Fazla güç çektiğini belirttim.Gpu1'in fazla ısındığını da.Hatta unutmuşum.Bazı zaman çok sesli.Bunlara kimsenin dediği birşey yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme