Şimdi Ara

Önceden iişki yaşamış birlikte olmuş bir kızla bakir bir erkegin evlenmesi dogru mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Aziz abi

Dinen dogru mu Allah bilir ama diger turlu erkege kalmis. Ben karimla yolda giderken yanimizdan gecen bi adamin su kariyi ne inlettim be diye dusunmesini kaldiramam

İnsanların beyinlerini nasıl okuyorsun hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

Bende kaynak göstererek diyorum ki İslam bu tür bir birlikteliği onaylamıyor.

Bildiğim kadarıyla diye birşey de yazmadım ki. Allah bilir dedim. Hemen atar. @adnansetek psişik güçlerim var
  • quote:

quote:

Bildiğim kadarıyla diye birşey de yazmadım ki. Allah bilir dedim. Hemen atar. @adnansetek psişik güçlerim var

Benim yok kız ne derse doğru kabul ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla onun aklina gelmesi icin psisik guclere ihtiyac yok. Burada bence asil nokta kizin o iliskisi nasil bir iliskiydi? Yani kiz sevip vermistir ama sonra iliskiyi bitirmistir. Simdi bu durum eger o cocugun icinde kalir, "off ne inlettim" demez de "ah ben bu kizi nasil kacirdim" der.

Yani ozetle kiz bozuksa:
    1) kizin yaptigi cocugun iyi bir insan oldugundan eminsek (elin picine kaptirdiysa bekareti, o kiz en iyi ihtimalle salaktir, uzaklasalim)
    2) o iliskisini severek yasadigindan eminsek (sevmeden veriyorsa kevasedir, uzaklasalim)
    3) iliskinin bitmesini kiz istediyse super ama en azindan haksiz taraf o degilse (ayrilma sebeplerini muhakkak ogrenelim, cocuk biraktiysa killanalim)

O zaman cok da dert etmeye gerek yok. Tamam cogumuz el degmemis kiz bulmak istiyor ama sene 2016 ve hepimiz ayni sosyokulturel cevrede yasamiyoruz arkadaslar, su maganda muhabbetleri birakalim pls.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dinen dogru mu Allah bilir ama diger turlu erkege kalmis. Ben karimla yolda giderken yanimizdan gecen bi adamin su kariyi ne inlettim be diye dusunmesini kaldiramam

Ya ne alaka be kardeşim kadın memleketteki tüm heriflerle birlikte mi olmuş dediğin lafa bak!

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

quote:

Kötü kadın ve kötü erkek terimleri çok geniş alanı kapsıyor. sadece evlenmeden önce ilişki yaşamış diye bir insanı o sıfata sokamazsın.
    Belki adam yapıp pişman oldu tövbe etti, veyahut dünyanın en hayırsever en iyi kalpli insalarından biri ama daha önceden bu tarz şeyler yapmış diye kötü mü oluyor?.
    Ki dünyada nice sahtekar, düzenbaz, her yönden ahlaksız (anlarsan tabi) milletin hakkını yiyen, haram yiyen, insaları sömüren, yalancı, çıkarcı, iftiracı, gıybet eden,
    kinci tipler varken kötü denince aklına bunların gelmemesi de ilginç.

Nur suresi üçüncü Âyet-i kerimede,

Elmalılı;

"3- Zina eden erkek, zina eden veya müşrik olan bir kadından başkası ile evlenemez; zina eden bir kadınla da ancak zina eden veya müşrik olan erkek evlenebilir. Bu, müminlere haram kılınmıştır."

Nokta , konunun kilitlenmesi lazım yonetici agabeyler !!!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.