Şimdi Ara

Önceden Shengen başvurusu yapan var mı ?Lütfen yardım edebilir misiniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar nasip olursa 13.de iDataya Schengen başvurusu yapıcam ,evvelden başvuru yapan kişi/kişiler müsait olurlarsa bilgi paylaşımı yapabilir mi?Herkesin fikri var burada hiç bir şey bilmedikleri halde yorum yapıyorlar insanlar tek istediğim bi 10 dakikanız önceden giden insanların :) iyi akşamlar.

• Sormak istediklerinizi yazın. Bildiğimiz konularsa yardımcı olmaya çalışalım. Ayrıca hangi ülkeye başvurduğunuz, hangi tip vizeye başvurduğunuzu, gidiş amacınızı ve benzer konularda bilgi verirseniz daha iyi olur.

• Sebastianbjk kullanıcısına yanıt

Hayırlı geceler abi ben Schengen başvurusu yapıcam Almanya için 13.de nasip olursa ,ben izmirde oto tamir dükkanım var orayı işletiyoruz babamla ama benim üstüme bağkurluyum Almanya'da tanıdığım var onu göstericem kalıcam diye,ya kimisi diyor Almanya konsolosluğu mülakat yapıyor diyor,ucak biletini al kesinlikle diyor rezervasyon yapma diyor aklım allak bullak.Biraz gelişi güzel yazdım kusura bakmayın.

• Dwayne35 D kullanıcısına yanıt
    Almanya’da tanıdığınız olduğunu yazarsanız ve yanında kalacağınızı size yardımcı olacağını söylerseniz hemen ret yersiniz. Forumda gezerken denk geldim uyarmak istedim. Kalan konularda vakti olan arkadaşlar yardımcı olacaktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • burhan21 B kullanıcısına yanıt

Aaa hadi ya o zaman pansuman ya da motel tarzı yer mi tutmak daha mantıklı.

• burhan21 B kullanıcısına yanıt

Aynen öyle. 80 milyonluk Türkiye nüfusunun neredeyse yarısının Almanya'da tanıdığı var. Vize başvurusunda hep dürüst olunmasını tavsiye ederim ama Almanya'ya başvururken tanıdıkta kalacağım demek bir istisna.. Sakın öyle bir şey yapmayın. Herkes tanıdık vasıtasıyla daha rahat vize alacağını zannediyor. Aslında tam tersi. Tanıdığı varsa iltica edecek burada kalacak, dönmeyecek algısı oluşuyor.

O şekilde başvuran en azından 20 insan tanıyorum hemen hemen hepsi red yedi. En yakın örnek kız arkadaşımın abisi. Kız arkadaşım Almanya'da yaşıyor. Abisi Türkiye'de vize başvurusu yaptı. Kardeşimde kalacağım dedi. Düzgün bir işi, iyi bir maaşı, 5 tane Schengen vizesi, İsveç'te 2 yıl yüksek lisans eğitimi var. Geri döneceğinize inanmıyoruz maddesi kapsamında red verdiler.

Turistik şehirlere otel ve uçak rezervasyonlarınızı yapın. Hatta o dönemde otomotiv sektörüyle alakalı fuar varsa onu ziyaret edeceğim deyin. Fuar davetiyesini sunun. Gitmişken de Berlin'i, Köln'ü, Münih'i vs gezeceğim deyin. Ne olursa olsun tanıdıkta kalacağım demeyin. Anneniz babanız bile Almanya'da yaşıyor olsa yine de yapmayın. O kadar söyleyim.

Hocam merhabalar kolay gelsin benim size sormak istediğim bir şey var da 1 aya kadar anlaşmış olduğum tur şirketiyle Balkanlar turuna katılacağım. Vize için randevum alındı ancak kâğıt üzerinde kontrol ettiğim de soy ismim de bir harf eksik yazılmış. Vize randevu günü gittiğim de bana herhangi bir sorun çıkartırlar mı acaba ? Teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adınız soyadınız çok mu uzun? Öyleyse karakter sınırından dolayı son harf yazılamamıştır. O durumda kesin olarak sorun çıkmaz.

Öyle değil de basit bir hataysa bile çok büyük ihtimalle sorun çıkmaz. Bundan dolayı sorun çıkartacaklarını hiç sanmıyorum.

Randevuyu aldığınız şirket veya konsolosluğa mail atıp durumu söyleyin, düzeltilmesini rica edin.

Anladım tamam çok teşekkür ederim. En azından biraz olsun içim rahatlamış oldu :)

• Cool Boy kullanıcısına yanıt

İdata'da başvurunuzu kontrol eden kişi bütün hataları düzeltiyor. Görevlerinden biri de hataları bulup düzeltmek. O yüzden endişelenmeyin.

• cleanton kullanıcısına yanıt

Yok cosmos hocam idata değil

• Cool Boy kullanıcısına yanıt

Aynı prensip

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.