Şimdi Ara

önceki konum neden silindi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yönetici önceki konumu silmiş yinede cevap verebilene burdan riot graves kodu veriyorum.

• Neye karşılık?
  • Oyunu yüklemen gerek bende de vardı aynı sorun çözemedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi dosyayı DVD ye atmıştım şu an onu tekrardan pc ye atıyorum oyuna internetten giriş yapılıyor giriş yapınca dosyaları tanımayıp tekrardan dosyaları indirmeye başlıyor halbuki dvd ile atmıştım o dosyaları pc ye.

EDit : arkadaşlar eğer konu silinirse cevabı bilen arkadaşlar özelden mesaj atın
  • Yönetici sildiyse neden tekrar aynı konuyu açıyorsun? Demek ki yasak işte

Edit : Dediğinin league of legends'la alakası yok. Konu yanlış yerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valoran -- 8 Ağustos 2013; 20:36:56 >
  • güncellme yapıyordur hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

güncellme yapıyordur hocam

Yok hocam güncelleme olsa zaten hiç hedef sormadan atardı başka bir yeri hedef olarak gösterdim oraya bile attı güncelleme yazmıyordu zaten yorumun için sağol bu ara
  • Niye tekrar açıyorsun?
  • - Yeni patch geldiyse onun dosyalarını indiriyor olabilir.
    - DVD'ye attığın dosyayı doğru konumuna atmıyor olabilirsin.
    - Bir de hedef filan göster dedi diyorsun da oyunda nerede "hedef göster" diyor ki? Neyin hedefi bu?
  • Dosyaları atmadan önce launcher'i çalıştır ve çok az bir indirme yapsın. Ardından durdur ve dosyaları o konuma at. Olacaktır diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önceki konun neydi
  • Arkadaşlar konu silinebilir staticserver.zib diye bi dosya yüzünden oluyomuş düzelttim şu anda az bi güncelleme yapıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.