Şimdi Ara

ONDA V919 Air Dual Boot Black-Gold [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
11
Favori
20.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben samsung hizli sarj ile dolduruyorum saat olarak zaman tutmadim ama orjinalden cok hizli sarj ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinal şarj aleti o kadar yavaşki, farklısı mutlaka daha hızlı olacaktır. Denemekte fayda var.
  • kadobjk kullanıcısına yanıt
    Bende dönüştürücü olmadığı için telefonunkiyle şarj ediyorum 12 saatte %66 oldu Linkteki ürünü alacaz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TK-

Bende dönüştürücü olmadığı için telefonunkiyle şarj ediyorum 12 saatte %66 oldu Linkteki ürünü alacaz artık.

Nereden aldınız? Normalde dönüştürücüsünü de mutlaka ekliyorlar. 12 saatte %66 normalden de yavaşmış. Bence başka bir şarj aletiyle deneyin.
  • Bitsin sizin icin saat tutarim samsung sarj cihaziyla.

• banggood dan aldım.

@Surfacefr
    Tamam hocam sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TK- -- 3 Şubat 2016; 21:59:11 >
  • bende aldım ama çinde yeni yılmış 16 gün içinde gönderilecek yazıyor

http://www.aliexpress.com/item/9-7-Inch-Onda-V919-AIR-Dual-Boot-Windows-10-Android-4-4-Tablet-PC-Intel/32563607496.html

satıcıya 70 doların altında yaz dedim gönderirken vergi ödemeden almak için ne yapmak lazım yoksa kısmetemi bağlı
  • bulentkrd B kullanıcısına yanıt
    Benimkini 70$ yazdırıp göndermelerini söylemiştim vergi ödemeden geçti, birazda şansa bağlı.
  • TK- kullanıcısına yanıt
    hayırlısı bende tam zamanına rastlattım çin yılbaşı sımıdır nedir birde ekran koruyucu aldım 5 $ ekran koruyucu gelecek ondan sonra tablet gelecek herhalde
  • 12:15 te cijazi sarja taktim bakalim kac saate dolacak(samsung hizli sarjla)

• Suan %100 dolmuştur.

4:10 dakikada 0dan %100 doldurmuş. Cihazi hic kullanmadim sarj boyunca . wifi ve 3g acikti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 6 Şubat 2016; 17:41:31 >
  • Surfacefr kullanıcısına yanıt
    Benimde şarj cihazı geldi (2.1A) bakalım kaç saatte dolduracak.
  • Arkadaşlar root yapmaya çalışırken cmw ekranında aşadaki hatayı almaktayım. Install zip seçenekleri vs çıkmıyor.
    E:installer device ignored
    FASTBOOT INIT ...
    E:Failed to mount device '/dev/block/sda1' as installer partition using fs_type 'vfat'
    E:No valid installer medium found.
    FASTBOOT CMD WAITING...
    Could not open /sys/devices/virtual/blacklight
    Suruculerin yukleyin . yuklu suruculerin güncelliğini kontrol edin.

Hocam sürücü dedikleriniz IntelAndroidDrvSetup lar mı? Intelin kendi sitesinden indirdim, device status vs onlar doğru çıkıyor. Ben kendi içindeki android üzerine rootlamaya çalışıyorum ondan olabilir mi acaba?
    Bendede recoveriy yuklenmiyordu sorun driver lerden çıktı. Vereceğim programı pc ye kur kurarken marka diyeri seçeneğini tikla. Usb ile cihazı baglamani isteyecek. Yükleme bitince recoveriye girmeyi tekrar dene t4 ile . Ben bu sekilde astım sorunu.

http://dosya.co/5o0yahjj8i0x/PdaNetA4183.exe.html

Verdiğiniz linkteki programı kurunca sorun düzeldi hocam çok teşekkür ederim.
    Halettigine sevindim.

• tablet geldi onda v919 aır dualboot 18 şubatta kargoya verildi 26 şubatta teslim aldım 8 günde bayağı hızlı geldi
    gümrüğe gidip paketin açılmasına rağmen merak edenler için nasıl geldi gümrükte neler oldu anlatayım 18.02.2016 da kargoya verildi 22.02.2016 da türkiye ye geldi İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR de geliş kaydı yapıldı postaneden postaneye gönderildi habire torba açıldı torba kapandı dedi gümrüğe sevk edildi yazdı yetkili kişiye teslim edildi dedi gümrükte paketi açmışlar 0,6 kuruş damga vergisi uygulamışlar açtıklarını paketin üzerinde eflatun bir bant vardı üzerinde gümrükçe kontrol yapıldı yazıyordu sonra dün akşam bir baktım paket
    üsküdar postanesinde sabahta sancaktepe postanesindeydi aradım hakikatten ordamı diye gelmiş gittim aldım benden 0.6 kuruş damga vergisi aldılar başkada bir şey ödemedim gümrüğe gidince kesin vergi alcaklar diye birşey olmadığını öğrenmiş olduk ama ptt nin internet sitesinden takip ederken fazlada tabirlere takılmayın
    önemli tabir gümrüğe gönderildi ve gümrükten çıktı vergi çıkarılmışsa sitede yazıyor gümrükten çıkmışsa zaten 1-2 gün içinde elinize ulaşır.

merak edenler için paylaşmak istedim

• arkadaşlar benimde v919 modeli var. ilk günler de bir sıkıntı yoktu ama bugunlerde çok sık olarak wi-fi de kesintiler oluyor.hem windowsta hemde androidde aynı sorunu yaşıyorum.2 dakika varsa 1 dakika yok internet.gidiyor geri geliyor.yardımcı olabilirmisiniz acaba.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.