Şimdi Ara

ONDA V919 Air Dual Boot Black-Gold [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
11
Favori
20.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim pil %50 altına inince ani kapanmalar yaşanıyor.
    sarja takıyorum açıyorum yine %30-40 anlamadım gitti.
    pil kalibrasyonu gerekiyor gibi.
    bu sorunu yaşayan var nı.
  • Peki %50 ye kac satte iniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-2,30 saat aralıksız oyun oynuyorum.
    şuan kapandı, açtım %43 te
  • tablet almaya niyetim var ve chuwi vi
    10 ile onda v919 arasında kaldım, dual boot istiyorum yeni z8300 işlemciler sadece windows sanırım, sizce sadece windows ile yeni işlemcili olandan mi alayim yoksa dual bootmu ve ondami chuwimi fikir verirseniz cok sevinirim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kekluk K kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Z8300 işlemciler şu an dediğiniz gibi sadece Windows'lu.Ama Teclast X98 Plus modeli dual boot ve z8300 işlemci ile geliyor.11 ocakta gelecekmiş şimdilik ön sipariş.
    http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_286366.html

Tabi bizim Onda v919 dan daha iyi bir cihaz :)
    Acelen yoksa ve bütçen uyarsa onu bekle derim.Bütçem uymaz dersen de Onda yı tavsiye edebilirim ben çok memnunum.
  • Kernel Panic kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler hocam ilk başta 300 TL harcasam kafi diyordum şimdi 550'lere çıktı o tutar kafam karıştı epey keşke ilk gördüğümü alsaymışım diyorum :)
  • konuyu çok dağıtmak istemiyorum aslında ama son sorum ona göre ya onda v919 64gb ram yada onda v919 ch 64 gb ram almaya kara verdim, ram kullanımı kafama takıldı doğru düzgün cevap bulamadım ya da aramayı beceremedim.. bu cihazlarda ram paylaşılarak mı kullanılıyor mesela 2 gb ram 1 android 1 windows olarak mı yoksa her iki işletim sisteminde de 2 gb olarak mı?
  • kekluk K kullanıcısına yanıt
    İki işletim sistemi aynı anda çalışmadığı için ram paylaşımı gibi birşey yok.
    Android veya Windows 2 sistemde de 2 Gb ram olarak görünür ve kullanır.

64 Gb rom hafızasıdır Ram değil.bir tanede 64 Gb Class 10 hafıza kartı alırsan gayet iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 30 Aralık 2015; 13:11:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kernel Panic

İki işletim sistemi aynı anda çalışmadığı için ram paylaşımı gibi birşey yok.
    Android veya Windows 2 sistemde de 2 Gb ram olarak görünür ve kullanır.

64 Gb rom hafızasıdır Ram değil.bir tanede 64 Gb Class 10 hafıza kartı alırsan gayet iyi olur.

çok sağolasın hocam rom olayından bahsediyordum evet, 2 gb rom yeter diye düşündüm bu şekilde z3735f işlemcili olanı almaya karar verdim.. z8300 olan 4 gb ram ama çok daha aşmak istemedim bütçeyi umarım pişman olmam..
  • bu cihaz ile ince detaylı çizim düzenleme işlemleri yapılabilir mi ?
    kalem kullansak algılamada sorun olur mu ? çözünürlüğü yüksek de algılama da aynı şekilde yüksek çözünürlükte mi yani ?
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Parmak ile algılama oldukça yüksek ama kalem ile çizim nasıl olur bilemiyorum.
  • Ya ben fabrika ayarlarına döndüm, birçok şey Çince oldu. Şimdi temiz bir rom atmak istiyorum ama o usb çoklayıcı ve klavyem yok. Twrp falan yok mu tablet için ya da onun gibi kolay yapabileceğim bir yol?
    Ayrıca hangi rom u kullanmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobjk -- 3 Ocak 2016; 22:50:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadobjk kullanıcısına yanıt
    Kalıcı TWPR ve CWM yok sadece geçiçi olarak yapılıyor oda root yapıp supersu kurmak için.

İlk sayfada yazdığım şekillerin dışında henüz başka bir yöntem yok.

Rom içinde cihazının versiyon numarasına bakarak yükleyebilirsin.

Çince uygulamaları kaldırmak için önce root yapın.Daha sonra Play Store'dan System App Remover (root) adlı uygulamayı indirin ve çince programları kaldırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 4 Ocak 2016; 9:41:59 >
  • Hocam şu an ek klavyeye ihtiyacım olmadan rom atabilir miyim?
    Cihazımda play store bile yok. Hay Allahım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadobjk kullanıcısına yanıt
    Atamazsın maalesef.
    Play store apk'sını vermiştim ilk sayfada linki olması lazım.Onu indir kur çalışıyor.
  • Bu ürünün 3g lisini getirtsek gearbest den problem olurmu? Gumruk acisindan ekstra biseylere takilirmi acaba? Şu urun gibi;

http://m.gearbest.com/tablet-pcs/pp_242435.html

• st_emx kullanıcısına yanıt
    3G li olanı gümrükte kalabilir.Ayrıca almadan sorun 3g modülünün imeisini değiştirebiliyorlarmı? Değişmiyorsa burda kayıt yaptırmanız gerekir.
  • Ben telefon kayıt hakkımı ,ondaydı kayıt ettirerek kullanacam . önereceginiz kontrolü data hattı varmı? yüksek internetli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 5 Ocak 2016; 15:24:46 >
  • Anladim 3g isi riskli ozaman, sansima kurda yukseldi biraz daha beklicem artik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kernel Panic

quote:

Orijinalden alıntı: bekir27

Hayırlı olsun
    Google play yoksa bunu indirip kur bendede yoktu.Sorunsuz çalışıyor
    https://yadi.sk/d/1QemSNmpm72GM

Kardeş öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkürler.

Bende Aliexpress' den ONDA V919 Dual OS 3G siz ve simkart'sız versiyonu olan tableti 1 gün önce aldım.
    Windows 10 çok güzel çalışıyor. Büyük güncellemeden sonra daha da iyi çalışıyor.
    Fakat,
    Android 4.4 de Google Play Store olmaması sorunu bende de var.
    Verdiğiniz linkteki google play apk sını indirdim ve kurdum, masaüstüne kısayolunu attı,
    her şey normal görünüyor. Fakat kısayola tıkladığım da, açılır gibi yapıyor hemen kapanıyor. Bir kaç defa denedim sonuç aynı olumsuzluk.
    Şu anda Google play kullanamıyorum. Google play store olmadan da Android ne işe yarar ki.

Sanki bu tablet Android ortamını reddetmek için yapılmış.

Sorunu nasıl düzelteceğim konusun da bir fikriniz var mı ?

Birde tablet şarj olurken, şarj adaptörü çok ısınıyor. Bu normal mi, sizde de aynı mı ?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.