Şimdi Ara

Onda V975i Tablet Intel Z3735 Quad Core 64 bit (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
3.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    SN:V975İ BE6V1A32738 Yaziyor arkda sanirim v1degilmi hangisi daha iyiymis biliyormusunuz? Bu arada arka kapagi soran arkadas tekrar baktim kapak plastik. Antutu testi 30743 cikti. Ekran ve ses kalitesi tatminkar. Atldigim soru varsa tekrar sorabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat3206

SN:V975İ BE6V1A32738 Yaziyor arkda sanirim v1degilmi hangisi daha iyiymis biliyormusunuz? Bu arada arka kapagi soran arkadas tekrar baktim kapak plastik. Antutu testi 30743 cikti. Ekran ve ses kalitesi tatminkar. Atldigim soru varsa tekrar sorabilirsiniz

Oyun performansı nasıl hocam real racing 3 modern combat 4 asphalt 8 gibi oyunlarda teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim oyunla isim olmaz hocam buyuk cocuklar memlekette onlar olsaydi kurar denerdik evde kucuk oglum var onun yasina pek uygun oyunlar degil o daha soft seyler oynuyor :) tabletide ona aldim zaten kendim kullansam w8 kurardim sanirim yayinlamislar baklim cocuk biraz hevesini alsin ben asil w8 performansini merak ediyorum.

• quote:

teşekkürler.

araştırdığım/okuduğum kadarıyla diye baştan şerh koyayım da :) ;

V1 ile V2 aynı donanıma sahip. V1-V2 muhabbetinde sadece W8 kurma ile ilgili fark var. W8 kurarken v2 olan için lehim filan gerektirmiyor(muş) ama v1 olan için 2 tane SMD direnç (şu birkaç milimetre olan dirençlerden) lehimlemek gerekiyor imiş.
  • iş görür bir makinaya benziyor
  • frmmain kullanıcısına yanıt
    evet bende okudum sanırım biraz acele etmişim bu modeli alırken. biraz daha beklesek iyimiş. gerçi w8 yülenince tekrar androide dönülemiyormuş oda pek hoşuma gitmedi. şimdi yükleriz beğenmeyiz geri anroide dönmek isteriz falan o yüzden w8 yüklemeyeceğim 4.4 kitkatı bekleyeceğim
  • yok mu bu tabletten alan başka arkadaşlar yalnızca ben mi aldım Türkiye den acaba.
  • quote:

yok mu bu tabletten alan başka arkadaşlar yalnızca ben mi aldım Türkiye den acaba.

ben de aldım. sormuştum size v1 mi v2 mi diye. v2 yok dedi sorduğum tüm satııcılar, v1 aldım. gelmesini bekliyorum.
  • Arkadaşlar şu anda bu modeli kullanıyorum sorularınıza memnuniyetle cevap veririm, yardımcı olurum.Ürün buyincoins ten alındı şaşırtıcı şekilde 15 günde ülkeye giriş yaptı.GÜMRÜK PROBLEMİ OLMADI tamamen şanslı zamanımıza denk geldi diyebilirim.Kardeşime doğum günü hediyesi olarak almıştık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunut -- 3 Ağustos 2014; 23:37:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunut

Arkadaşlar şu anda bu modeli kullanıyorum sorularınıza memnuniyetle cevap veririm, yardımcı olurum.Ürün buyincoins ten alındı şaşırtıcı şekilde 15 günde ülkeye giriş yaptı.GÜMRÜK PROBLEMİ OLMADI tamamen şanslı zamanımıza denk geldi diyebilirim.Kardeşime doğum günü hediyesi olarak almıştık.

Hayırlı olsun. Windows 8 yüklediniz mi ve kalite olarak kasa ekran vs nasıl?
  • Ekran kalitesinden memnunum.Çözünürlük konusunda gayet başarılı.Cihaza windows kurmak çok zor.Sadece belli sürümler destekleniyor.Cihazın V2 sürümüne windowsu zahmetsiz kurabiliyorsunuz ama bende de bulunan v101 sürümüne kurmak için anakart üzerine köprü yapmak gerek.V1 sürümüne ise hiç kurulmuyor.Burada kastettiğim sürümlerin donanımsal olarak bahsedilen farklılıkları var.İşlemci ekran vb hariç.

• Cihazın kalitesinden genel olarak memnunuz.Birçok kez darbe aldı ,sorun yaşamadık.Onda nın söylediğine göre ekran gorilla glass mış.Android 4.4.4 kitkat için hala onda dan cevap bekliyorum.

• Kitkatla ilgili bir gelisme var mi acaba?

• Merhaba arkadaşlar bende bu tabletten aldım ancak forumda yeni okudum v1 vs v2 win 8.1 kurma benim için önemli ne yapabilirim kurabilen var mı acaba ? Eger v1 isteyen olursa satabilirim elime daha ulaşmadı win 8.1 kurmak için heveslenmiştim keyfim kaçtı :((

• quote:

evet bende okudum sanırım biraz acele etmişim bu modeli alırken. biraz daha beklesek iyimiş. gerçi w8 yülenince tekrar androide dönülemiyormuş oda pek hoşuma gitmedi. şimdi yükleriz beğenmeyiz geri anroide dönmek isteriz falan o yüzden w8 yüklemeyeceğim 4.4 kitkatı bekleyeceğim

Merhaba ,tabletten memnun musunuz?Pil performansı nasıl,kaç saat gidiyor?

• can-er C kullanıcısına yanıt
    pil performansı idare eder 4-5 saat gidiyor ama kitkat çıkmadı o canımı sıkıyor biraz yazılım desteği yok galiba
  • Bu tabletin Türkçe dil desteği var mı?
    Bazı sitelerde var bazılarında yok gözüküyor. Alan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
    Teşekkürler,
  • Metodius M kullanıcısına yanıt
    cevap biraz geç oldu ama :) evet türkçe desteği var
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.