Bildirim
One M8 kulaklık sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: kediterbiyecisi
Arkadaşlar istanbul bilişimden One m8 aldım kutudan kulaklık çıkmadı. müşteri hizmetlerini aradığımda kutu içeriği öyle dizayn edilmiştir dedi.
benim anlamadığım sitede kutu içeriği diye bi kısım yok ve buna dair herhangi bir ibarede de bulunmamışlar anormal değil mi bu?
<!--ok-->
istanbul bilişim paralel ithalat yoluyla satmış olabilir
daha da ucuza getirmek için
7 gün içerisinde koşulsuz iade edebilirsin istiyorsan -
quote:
Orijinalden alıntı: Profes07sional
quote:
Orijinalden alıntı: kediterbiyecisi
Arkadaşlar istanbul bilişimden One m8 aldım kutudan kulaklık çıkmadı. müşteri hizmetlerini aradığımda kutu içeriği öyle dizayn edilmiştir dedi.
benim anlamadığım sitede kutu içeriği diye bi kısım yok ve buna dair herhangi bir ibarede de bulunmamışlar anormal değil mi bu?
<!--ok-->
istanbul bilişim paralel ithalat yoluyla satmış olabilir
daha da ucuza getirmek için
7 gün içerisinde koşulsuz iade edebilirsin istiyorsan
eyvallah arkadaşım, geç gördüm cevabını 250 tl ucuz olmuş oldu en azından .
Bu arada dediğin gibi İstanbul Bilişim yurtdışından kendisi getiriyor garantisi falan kendisinden yani teleservice falan değil,
kulaklığın olmaması sorun değil benim için sonuçta önceki telefondan olan beats kulaklık vardı allahtan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X