Şimdi Ara

ONE M8'mi Z3'mü? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Note4 anakonusunda 5~10 sayfa gezinmeni oneririm,ozellikle alsigin yerde inkan varsa sebeke sorunlarini kontrol et cunku cekio gozukup ulasilmama.durumu hayli fazla note4 de sebeke sorunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Note4 anakonusunda 5~10 sayfa gezinmeni oneririm,ozellikle alsigin yerde inkan varsa sebeke sorunlarini kontrol et cunku cekio gozukup ulasilmama.durumu hayli fazla note4 de sebeke sorunu.

Güvenilir bi telefoncudan alacağım hocam. Fiyatını uygun buldum distribtör garantilide olcuğu için çekinmedimde alırken deneyeceğim bu sorunu. Saolun varolun bilgilendirdiğiniz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melikbey

Senin yorumun beni germiyorda benim yorumun seni niye geriyor :) ? Iyi post kasiyorsun maşallah :)

+1000
    Arkadas g2 ve sony postu kasmaya gelmis foruma.15 gunde 1000 post kasmis. Icerikten ziyade sayiya takilinca sonuc bu oluyor tabi.

• hahaha m8 in bir çok sorunu var demek o yüzden almıyorsun :) hele soyle bizde bilelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Melikbey

hahaha m8 in bir çok sorunu var demek o yüzden almıyorsun :) hele soyle bizde bilelim

Hocam sorunları ben kullanıp görmedim. Zaten hepsini sorunlarını kullanacak kadar kullansam HTC M15, SONY Z40, NOTE20 falan çıkar. Gittiğim telefoncu vb yerlerde aldığım bilgiler sonucu söyledim bunu. Ha bunlar doğrumudur bilemem orasını bende onların yalancısıyım ama insanın içinde bi yargı bırakıyo. Biri gelip hiç tanımadığınız sadece bi kaç kez gördüğünüz bi insanı size tamamen kötü birisi olsa sizdede ona karşı bi önyargı olurdu sanırım
  • Uzun süre kullanmayı düşünüyorsan kesinlikle HTC One M8 diyorum. Android'in iOS'u, HTC Sense arayüzüdür. Google'ın ham Android sürümlerinden bile daha stabil. Ben uzun süre iOS cihaz kullandıktan sonra ilk Android deneyimimi LG G2 ile yaşadım ama dayanamadım ve anında satıp bir arkadaş tavsiyesi ile HTC One M8 aldım. İyi ki de o tavsiyeyi dinlemişim diyorum. Bunu bir fan olarak yazmıyor ve aksine ben bir iOS fanıyım. Benim sana ısrarla tavsiyem HTC ürünü kullanman yönündedir. Şimdiden hayırlı olsun.

Sorularını şöyle yanıtlamak isterim;

- Kamera 4MP değil kardeşim şunu bi anlayın. UltraPixel 4 diye farklı bir lensi var ve inanın profesyonel makineler gibi çakim yapıyorum. Örnek istersen de atarım.
    - Kasa sağlamlığında iki marka da iyi işler çıkartıyor, ayırmak haksızlık olur.
    - M8'in şarj süresinden çok memnunum. Sony cihazı kullanmadığım için ona bir yorum yapamıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smile75 -- 29 Ocak 2015; 13:01:25 >

• -ZAM- - kullanıcısına yanıt
    hepsi yalan söylemiş :) neyse hayırlı olsun

• Smile75 kullanıcısına yanıt
    Bakın kafam yine karıştı beynim allak bullak oldu ya. Alacağım yerin sahibi M8 1700'e gelir dedi. Eğer cumartesi gelirse M8 alacağım gelmezse note4 alacağım sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ZAM-

Bakın kafam yine karıştı beynim allak bullak oldu ya. Alacağım yerin sahibi M8 1700'e gelir dedi. Eğer cumartesi gelirse M8 alacağım gelmezse note4 alacağım sanırım.

Hocam bence hiç Samsung'a girme ciddiyim. Öyle teknik özelliklerle olmuyor o hız işleri. Eğer öyle olsaydı iPhone para etmezdi. Adamlar hala 1GB RAM ile lider. Benim sana tavsiyem belli. Ama HTC almıyım diyorsan yine de Samsung alma git Sony al. Çünkü iki marka da sağlam cihaz üretiyor ama gerçekten HTC daha stabil cihaz çıkarıyor. Samsung alma da HTC veya Sony al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Smile75

quote:

Hocam bence hiç Samsung'a girme ciddiyim. Öyle teknik özelliklerle olmuyor o hız işleri. Eğer öyle olsaydı iPhone para etmezdi. Adamlar hala 1GB RAM ile lider. Benim sana tavsiyem belli. Ama HTC almıyım diyorsan yine de Samsung alma git Sony al. Çünkü iki marka da sağlam cihaz üretiyor ama gerçekten HTC daha stabil cihaz çıkarıyor. Samsung alma da HTC veya Sony al.

Hocam teknik özellikler ile olmadığını biliyorum o yüzden samsug'un sadece note serisini düşünüyorum. Note serileri Samsung'un alınabilecek tek serisi diye bir sürü yorum görmüştüm forumda. Tabiki bu yorumlar Note3 yeni çıktığında idi. Sony'ye gelicek olursak gerek kasa tasarımı gerek 3 ayda bir amiral gemisi çıkarması beni kendinde yüksek derecede soğuttu. Note4 ile HTC arasında gidip gelmekteyimki sanırım HTC alacağım.

• quote:

quote:

quote:

Hocam teknik özellikler ile olmadığını biliyorum o yüzden samsug'un sadece note serisini düşünüyorum. Note serileri Samsung'un alınabilecek tek serisi diye bir sürü yorum görmüştüm forumda. Tabiki bu yorumlar Note3 yeni çıktığında idi. Sony'ye gelicek olursak gerek kasa tasarımı gerek 3 ayda bir amiral gemisi çıkarması beni kendinde yüksek derecede soğuttu. Note4 ile HTC arasında gidip gelmekteyimki sanırım HTC alacağım.

Kardeşim dediğinde haklısın, Samsung cihazlarda alınacak tek seri Note serisidir. Bence sen gönlünden ne geçerse onu al, çünkü sonradan pişman olacak kişi sensin. HTC alırsan pişman olacağını düşünmüyorum. Benim önerim gerçekten HTC ama gönlünden geçen cihazı al bence. Dediğim gibi ben pişman olmam, sen olursun.

• quote:

Uzun süre kullanmayı düşünüyorsan kesinlikle HTC One M8 diyorum. Android'in iOS'u, HTC Sense arayüzüdür. Google'ın ham Android sürümlerinden bile daha stabil. Ben uzun süre iOS cihaz kullandıktan sonra ilk Android deneyimimi LG G2 ile yaşadım ama dayanamadım ve anında satıp bir arkadaş tavsiyesi ile HTC One M8 aldım. İyi ki de o tavsiyeyi dinlemişim diyorum. Bunu bir fan olarak yazmıyor ve aksine ben bir iOS fanıyım. Benim sana ısrarla tavsiyem HTC ürünü kullanman yönündedir. Şimdiden hayırlı olsun.

Sorularını şöyle yanıtlamak isterim;

- Kamera 4MP değil kardeşim şunu bi anlayın. UltraPixel 4 diye farklı bir lensi var ve inanın profesyonel makineler gibi çakim yapıyorum. Örnek istersen de atarım.
    - Kasa sağlamlığında iki marka da iyi işler çıkartıyor, ayırmak haksızlık olur.
    - M8'in şarj süresinden çok memnunum. Sony cihazı kullanmadığım için ona bir yorum yapamıcam.

Hatalarınızı düzektmek için söylüyorum yanlış anlamayın.
    Ultrapixel diye farklı bir lensi değil ultrapixel diye bir sensörü var
    Ultrapikselin mantığı yüksek çözünürlük değil,yüksek renk kalitesi sunmaktır.kamera hala 4 megapixel ama sensördeki pixellerin boyutu mikrometre olarak çok daha büyüktür

• Ya arkadas bu m8 den sadece 8 kisidemi varda bizim haberiniz yok,profesyonel resimler cekiliyormus.

Yani lumiacilar gordum nexusvu fanboycular gordum.sonyciler lg fanlari hatta discoveryi bi ara note3 kiyaslayan kimseler vardi forumda..

Ama.kimse htc fanlari kadar sallamafa cigir açmadı be kardesim bu cihazi bizde kurcalioruz gorutoruz bakioruz yani az daha cesaretlenseler nikondan canondan daha iyi htc kamera olarak denilecek.

El insaf

• quote:

Ya arkadas bu m8 den sadece 8 kisidemi varda bizim haberiniz yok,profesyonel resimler cekiliyormus.

Yani lumiacilar gordum nexusvu fanboycular gordum.sonyciler lg fanlari hatta discoveryi bi ara note3 kiyaslayan kimseler vardi forumda..

Ama.kimse htc fanlari kadar sallamafa cigir açmadı be kardesim bu cihazi bizde kurcalioruz gorutoruz bakioruz yani az daha cesaretlenseler nikondan canondan daha iyi htc kamera olarak denilecek.

El insaf

Foto atayım mı.? İster misin.? Sen kurcalayıcısın, ben ise kullanıcısıyım.

Ya da ben direk atayım da tam cevap olsun, tartışmaya bile gerek yok dostum. Yorum yapmak isteyen bu fotoları görüp yorum yapsın artık.

Bu Duo özelliği kullanılmamış orjinal halli 2 fotoğraf. Link 1 Link 2

Bak kardeşim bu da Link 2'de ki fotoğrafın kameranın kendi Duo özelliğiyle yapılmış U-Focus'lu fotoğraf. Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smile75 -- 30 Ocak 2015; 15:15:40 >

• Cok guzel fotolar cok begendim cidden,tabi m8 ile cekildiyse,

Talniz odegilde,sen profesyonel foto teriminin acikiibi iraz farkli dusunuirsun sanirsam.

Sence Yeterli foto performansi veren cep telefonu cekilmis resimlerle

Profesyonel çekilmiş resinleri ayri incele bence.

Yok yinede m8 profesyonel resimler cekio diosan,diyecegim bir sey yok..

Dunyagozu oneririm.

• quote:

Cok guzel fotolar cok begendim cidden,tabi m8 ile cekildiyse,

Talniz odegilde,sen profesyonel foto teriminin acikiibi iraz farkli dusunuirsun sanirsam.

Sence Yeterli foto performansi veren cep telefonu cekilmis resimlerle

Profesyonel çekilmiş resinleri ayri incele bence.

Yok yinede m8 profesyonel resimler cekio diosan,diyecegim bir sey yok..

Dunyagozu oneririm.

Kardeşim benim amacım inatlaşmak değil, sana burada HTC profesyonel fotoğraflar çekiyor diyen de yok. HTC kullanan adam o fotoğrafların M8 ile çekildiğini bilir. Hele ki Duo özelliği kullanılmış fotoğrafı da direk anlar. Neyse kardeşim ben cevabı verdim, HTC'nin kamerasını merak eden kişiye güzel örnek oldğu için de mutluyum.

Ayrıca konumuzda profesyonel makine ile mobil cihazlarla çekilmiş fotoğrafların arasında ki fark değil. Konu M8'in kamerası. Ben cevabı onun için verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smile75 -- 30 Ocak 2015; 19:08:57 >

• One 8 cok guzel bir telefon. Yalniz z3 suanda tasarim ve teknik özellikleriyle daha ağir basiyor.

• Note 4'te olan şebeke sorunu hakkında bilginiz varmı?
  • quote:

Note 4'te olan şebeke sorunu hakkında bilginiz varmı?

Duymuştum ama neden olduğunu bilmiyorum.

• quote:

quote:

Note 4'te olan şebeke sorunu hakkında bilginiz varmı?

Duymuştum ama neden olduğunu bilmiyorum.

Hocam note 4 alcaktım bu gün sanırım almayacağım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.