Bir seri nasıl "hiç" edilir onu görüyoruz son sayıda.. Ben bu Nika işini beğenmedim etkilerini de beğenmiyorum. Finalde de batıracak bu adam belli oldu. |
---> One Piece [MANGA] <--- !!!-->SPOILER SERBEST<--!!! (397. sayfa)
-
-
1121: https://tortuga-ceviri.com/manga/one-piece/one-piece-1121/
Yine iyi kötü yeni bilgi kırıntıları verdi şükür Soda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trao -- 21 Temmuz 2024; 15:18:56 > -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Kizaru'nun bu arc komple baygın olmasına mantıklı bir nedenleri yoksa bitirsinler mangayı. -
Joyboy alooooo
-
Şükür bu arcta bitti.
-
1124’teki silüete Crocus ile içki içen adam olabilir deniyor ancak bana niyeyse Urouge olabilir gibi geldi. Hatta konuşma balonunun üzerine çıkan minik siyahlığı da kanadın ucuna benzettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen Gaban olabilir, Soul da olabilir diyecegim de o giant oldugu icin daha buyuk vs. olurdu sanirim
-
Ulan Figarland çok ters zamanda Gorosei üyesi oldun. İmu seni de harcar.
Luffy, Loki ile ne konuda anlaşma yaptı da böyle garip davranıyor hatta terleyecek kadar kötü bir tepki verdi?
Garpla alakalı bir şeyler mi öğrendi acaba, Karasakal vs..?
-
Luffy en basit yalanda bile terleyerek cevap verir.
-
Cevap verirken değil de ilk sorduklarındaki o terleme, anlık aklına geldiği için oldu bence. Bir şey olmuş, ciddi bir durum var yani.
On seneden fazladır one piece takip ediyorum ve artık hikayenin uzatılmasından, panellerin anlaşılmazlığından ve verilen gereksiz uzun aralardan yıldım. Animeden sonra mangayı da bırakma noktasına geldim ilk defa.
Bilemiyorum, Luffy pek akıllı bir karakter değil. Bir halt yemiştir ama ne kadar ciddi bir olaya sebep olacak orasını kestirmek zor. Bir ağaç Luffy ile konuşsa ve "Kimseye konuştuğumu söyleme." dese ardından birisi Luffy'e kiminle konuşuyorsun diye sorsa yine aynı şekilde tepki verebilir.
-
Bu Loki için kötü falan deniyor da muhtemelen tam tersi çıkacak. İşlemediği bir suçu yine kötü niyetli birisi Loki yapmış gibi gösterip zincirletmiştir. Klasik Oda işte. Arc sonunda da tayfaya katılır muhtemelen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 26 Aralık 2024; 15:58:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X