Şimdi Ara

One Piece: Pirate Warriors 2 Japonya Çıkış Tarihi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Omega Force tarafından geliştirilen One Piece: Pirate Warriors, yayıncı Namco Bandai'yi şaşkınlığa uğratacak derecede yüksek satış rakamlarına ulaşmıştı. Oyun sadece Japonya'da 1 milyon adet civarında sattı. Şimdi ise One Piece: Pirate Warriors 2 hem Japonya, hem de Avrupa için duyuruldu.

Her ne kadar One Piece: Pirate Warriors 2'nin Batı çıkış tarihi kesinleşmese de Japonya için bir tarih verildi. 20 Mart'ta Playstation 3 ve Vita sahipleri oyunu satın alma şansı yakalayacaklar. Avrupalı ve Amerikalı oyuncular ise 20 Mart'tan önce oyunu beklememeli; çünkü bu oyun öncelikle Japonya'ya çıkacak.

• oyun en az dynasty wariors kadar kötüydü niye bu kadar satmış anlam veremedim

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeriyibas

oyun en az dynasty wariors kadar kötüydü niye bu kadar satmış anlam veremedim

çünkü bir one piece oyunu!

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

quote:

one piece çizgi filmini bende seviyorum ama oyununu oynayacağın anlamına gelmiyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

quote:

one piece çizgi filmini bende seviyorum ama oyununu oynayacağın anlamına gelmiyor...

hiç yoktan koleksiyon için alınır. tabi kutuluları ucuzlayınca oyun fena değil ayrıca. bol cinematicli fast action sahneli oyun arıyorsan fazla ümitlenmiceksin japonlardan. genelde cinematic yerine konuşma metinleriyle geçiştiriyorlar. one piecete hiç yoktan cinematic ve fast action biraz var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.