Bildirim
One plus 7 pro mu Asus rog phone 2 mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Dostum heyecan istiyosan rog 2 al
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Nasıl bir heyecan telefonda sorun mu varquote:
Orijinalden alıntı: engosen2580
Dostum heyecan istiyosan rog 2 al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır 6000 mah pil 120 hz ekran squuze özelliği çift hoparlör 3.5 mm kulaklık girişi one plus da bunu arasın kulaklık ve şarjı aynı anda kullanmayı inen çıkan kamera belli birsüre sonra sıkma ya başlio şahsen ben rog 2 yi tercih ederim öne plus 7 pro kullandım rog 2 kullanmadım henüz ama izlediğim videolarda çok çok beğendim sun s10 5g kullanıyorum rog 2 yle deistrcem büyük ihtimal
Rog 2 özellik zenginligi bakimindan benimde hosuma gidiyor ama yazilimsal olarak ne olacagi beni biraz endiselendiriyor birde 7 pro daha kucuk ebatlarda ve cok şık bir tasarımı var. Aslında birazdaha bekleyip 7t pro da alınabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triyaki43 -- 24 Ekim 2019; 14:37:2 >
Birde one plus 7 pro yu nereden almıştın forumda facebook gruplarında yada sahibinden üzerinden uygun fiyata güvenilir kimden alabilirim
Doğu banktan almıştım yazılımsal olarak bence baya zengin inceleme videolarından gözüktüğü kadar ayrica one plus asus ayni katagori bana gore hani bi samsung yada apple deiller ve evet dış görünüm olarak one plus daha iyi haklisin ama herşeyin bedeli var büyük batarya öne bakan hoporlr istiyosan büyüklüğe katlancan burda 6000 mah dan bahsediyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engosen2580 -- 24 Ekim 2019; 17:12:47 >
Istemiyorsan katlanmassin tabi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- eski telefonun imei numarasını yeni telefona aktarma 2024
- elektromanya güvenilir mi
- jbl kulaklık bluetooth görmüyor
- aynı hat üzerinde numara değişikliği yapınca önceki numaranın geçmişi görünür mü
- suriye telefon fiyatları
- turkcell t10
- en iyi telefon kılıfı markaları
- en iyi powerbank markaları
- küfür edince elektrik çarpan bileklik
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X